Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricshard444 #11734 üzenetére
Hát nekem ez így nem hangzik túl jónak... nagyon fura hangja van az eddigihez képest. Amint mondtam olyan, mintha egy sima Mono eszköz lenne. Nem mondod, hogy az a természetes, hogy a beszéd csak 1-etlen hangszóróból jön?
Pedig nekem ez így nem igazán tetszik, mert semmi tér hangzás nincs benne. De szerintem valójában is ezzel van igazán bajom, hanem azzal, hogy el vannak tolódva az arányok!
Értsd: Amit leírtam a Center-ből jön csak a beszéd és a többiből csak a a többi hang DE sokkal halkabban. Túl halk a többi hang a beszédhez képest. Alig hallatszanak a környezeti hangok, pedig azok 4 hangszóróból jönnek a beszéd meg csak 1ből (a centerből). Ha feltekerem a hangerőt, akkor meg rendesen hallatszanak a környezeti hangok, de akkor meg a Centerből már szó szerint ORDÍT a sima beszéd is. Szóval ezzel van a bajom, hogy el van tolódva az arány, ami 6 Channel Jack-es megoldásnál hibátlanul el volt találva szerintem mind a filmek mind a játékok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Politika
- További aktív témák...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest