- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Воланд
titán
Hangszórók (nagy) topicja vagy Azonnali kérdések órája (kiemelt téma)
Legközelebb topiknyitás előtt használd a keresőt!
-
dokasz
csendes tag
Üdv!
A következő a problémám:
Ezt a 2.1-es hangrendszert 1,5 éve használom mindenféle gond nélkül, ám most adódott egy kis probléma: teljesen elszállt a jobb oldali hangszóró. A kábelezés az alábbi:
- 3.5 jack megy az outputhoz (Behringer USB Interface / integrált noti prüntyögő)
- a 3.5 jack másik vége megy a jobb oldali hangszóróba
- innen egy vastagabb soros kábellel csatlakozik jobb oldali hangszóró a mélynyomóhoz
- a mélynyomóhoz szimpla RCA-val csatlakozik a bal oldali szóró.Tehát a probléma adott: nem ad hangot a jobb oldal.
Amit eddig próbáltam:
- a jobb oldali szórón van egy fülhallgató kimenet - teljesen betolt jackkel ugyanúgy csak a baloldali fülhallgató szólj - a jobb süket, ÁM amint kicsit kijjebb húzom, szól mindkettő - ez nem tudom releváns-e, nem értek hozzá
- a kábeleket újrakötögettem, semmi,
- a hangszórótesztet lefuttattam, semmi a jobb oldalon,
- a balance-ot állítgattam, ha áthúzom a jobb oldalra, semmi nem szól.Más öltetem nem volt. Gari még van rá, csak messze van a hely és nehéz a holmi, autó híján nem lesz egyszerű menet.
Ötlet egyéb diagnosztikai módszerre, vagy bármi tapasztalat hasonló hibáról?Köszönöm a segítséget előre is!
Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest