Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
Azért ez nem magától értetődő. Egyrészt 6V helyett 4,8V az jelentős különbség (gyakorlatilag mintha egy elemmel kevesebb lenne), ennyit az elemek kapocsfeszültsége nem csökken. Másrészt sehol nem találtam hivatalos utalást az 555-nél az akkus működtetésről és a Logitechnek van olyan távirányítója amit gyárilag Eneloopokkal szállítanak és tölti is őket az USB-n keresztül (igaz csak két akkuval megy) vagyis nekik is eszükbe jutott. Ezért gondoltam, hogy megemlítenék valahol ha úgy lenne tervezve az 555.
Ezért jó a fórumozás, össze lehet szedni a tapasztalatokat, mégegyszer ezer köszönet érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Zelda Játékok
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest