- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szsisza
friss újonc
szia megvan még?
-
kizcar
tag
Csáó!
Szerintetek mi lehet a gond? Már olvastam angol oldalakon a problémáról, de nem értem teljesen.
Fél év után újra beüzemeltem a kormányt. Elindítottam a pc t. A kormány - ahogy szokta - a pc indulásával elkezdett az egyik irányba tekerni, de nem csinálta végig a szokásos teljesen jobbra balra mozdulatot, leállt.
Elindítottam a TDU t. Miden működött a force feedback en kívül.
Meg akartam javítani. Csak kikapcsoltam a gépet, újracsatlakoztattam a dugókat és újraindítottam a pc t.
Az újraindulásnál már semennyire sem moccant a kormány.
A probléma: a force feedback és a kormányzás nem működik.
A pedálok, váltó, a váltón és kormányon levő gombok mind működnek.
Próbáltam software újratelepítést, ellenőriztem a konnektor áramellátását.
A váltón a zöld kicsi üzemkészenléti állapotjelző lámpa a megszokott teljes fényerősség helyett csupán halványan világít.
Gondolkodtam lehet a tápegység ment tönkre, de ezt nem tudom ellenőrizni.
Viszont úgy emlékszem, a kormány tápellátottsága csak a force feedback hez szükséges. Úgy rémlik attól még a kormányzásnak működnie kellene.
Szerintetek? -
Drakxmester
újonc
Jónapot erdekelne a kormány de mivel elég hátrányos helyjzetuek vagyunk csak 25 000 rem van rá és mivel
autonk sincs postázni tudja?? -
Zolkaa88
friss újonc
Szia. Posta mehet mert akkor már küldheted
vegyük fel a kapcsolatot valahol rendben?
-
Drakoo
tag
Sziasztok! Egyik ismerősöm keresne megoldást G25 kézifékhez. Honnan lehet beszerezni? Létezik egyáltalán "normálisan kompatibilis" hozzá? Ebayon találtam de nem tudom az mennyire okés? Előre is köszönöm a segítséget!
[link] Ezt találtam. -
Gyuszika2005
friss újonc
Üdvözlöm engem érdekelne, postázná is??
-
nassi04lol
friss újonc
Üdv. Érdekelne a kormány esetleg meg van e még?
-
heki91
tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem, mert lassan megőrülök. Vettem egy Logitech G25 kormányt ami tökéletesen muzsikál minden más játéknál. Viszont a dirt 3 más. Egyszerűen bármit állítok és hangolok a kormány húz jobbra. Szeretném még egyszer kiemelni, hogy a kormány más játékoknál hibátlan. Szóval a hibajelenség:
Folyamatosan ellen kell tartani ami elég zavaró. Ha elengedem a kormányt és álló helyzetből gázt adok azonnal kitekeri jobbra a kormányt, ezt akkor is ha mondjuk megállok az autóval és kitekerem koppra balra. Ha egy helyben állok akkor semmi probléma, viszont ha elindulok tekeredik a kormány. Erős gázra azonnal teljesen jobbra tekeredik, mint ha a forcefeedback valamiért így akarná. Biztos vagyok benne hogy beállítási probléma. DE MI LEHET A BAJ? Találkozott már valaki ilyennel.Kérlek segítsetek. Köszönöm!
-
Ombi1797
csendes tag
Sziasztok!
Lehet venni valahol villany motort g25-höz?
Már kezdenek gyengülni 100% ffb mellett. -
holecsko10
csendes tag
Üdv mindenkinek!
G25-el kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni tőletek hát ha tudtok nekem segíteni.
Több mint 5 éves már és többször volt már szét szerelve főleg encoder miatt mert elfáradt a műanyag és cserélni kellet. Most pedig arra gondoltam nem ártana be kenni gépzsírral a forgó alkatrészeket mint pl.: a fogas kereket mert elég hangos és azóta nem volt kenve mióta ki jött a gyárból.
Láttam egy videót róla hogy mivel keni az illető, de természetesen fókuszálatlan volt a videó mikor mutatta mivel kente be és nem tudtam jól ki venni nagyon.
Az egyik Lítium / PTFE alapú a fehér színű gépzsír volt, de a másikat nem tudom mi volt csak azt láttam hogy fekete színű gépzsír. Gondolom Grafit alapú lehetett, de ebben nem vagyok benne biztos.
Itt a videó róla: videó
Gondolom olyan gépzsír kellene ehhez ami nem lép reakcióba sem a műanyaggal sem a réz fogas kerekekkel.Én arra gondoltam hogy esetleg Szilikon / PTFE alapú gépzsírt kennék a sínekhez ahol műanyag érintkezik műanyaggal. Ahol meg fém / műanyag oda szilikon / grafit alapú gépzsírt kennék.
Jó az elképzelésem erről?
Szerintetek milyen Gépzsírt kellene ehhez használnom?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
jeni
félisten
válasz
HellsTechPC #489 üzenetére
-
HellsTechPC
csendes tag
Sziasztok. Hát ha itt szerencsével járok.
Olyan problémám lenne hogy eltört a logitech g27-es kormányomba a encoder wheel-s.Esetleg nincs köztetek olyan akinek van.Már probáltam megragasztani de nem sikerült. -
Ombi1797
csendes tag
Logitech G27 váltó is működik a G25-tel?
-
Ombi1797
csendes tag
Hát ez nemjó, ennek nagyon nem örülök, monjuk még mindig jobb mint ha a másik kettő része fosott volna be, mert ez a legolcsóbb külön, de utána nézek hátha tudok vele valamit kezdeni.
Azért köszi, hogy ezt leirtad, igy legalább tudom, hogy hogy áll a dolog, hát elég szarul.
Megis lepne, ha nem romlana el valami. -
vlevi
nagyúr
válasz
Ombi1797 #485 üzenetére
Háááát, sajnos nekem is csinált ilyet vagy 2 évvel ezelőtt. Aztán nemsokára már 1,2-be se tudtam rakni, 4,6-ba se, csak a 3,4-t vette be, mert jobbrabalra nem érzékelte a váltást
Volt iit az aprón egy valaki, aki pöpecül megoldotta a dolgot, de azóta sajnos őt nem láttam, és a hirdetése is eltűnt.
-
Ombi1797
csendes tag
Sziasztok!
G25 kormánnyal rendelkezek lassan 3 éve, a tegnapi nap folyamán azonban a váltóból eltünt a hátramenet.
Csinálhatok vele akármit akkor is 6.-ba rakja, nem hátramenetbe.
Van esetleg valami gyógymód erre a problémára?
Előre is köszönöm! -
vlevi
nagyúr
válasz
Glaz-dozfhut #482 üzenetére
Nekem Win10 van, tiszta telepítéssel, G25 kormánnnyal, de nem vettem észre problémát.
Igaz, nem sok profilt használok, mert az Assetto, és a PCars nem igényli, de az Euro Truck Sim-hez vettem fel profilt, és abban működik a profilváltás.A Logitehc oldaláról érdemes letölteni újra a drivert, mert, habár a verziószáma továbbra is 5.10, ennekellenére tavaly változattak benne valamit, éppen a Win10 miatt. Mondjuk lehetett volna annyi eszük, hogy megnövelik a verziószámát...
-
Glaz-dozfhut
őstag
Sziasztok!
Tegnap tudomásomra jutott, vagyis olvastam valahol, hogy ez a kormány windows tízes alatt nem igazán működik tökéletesen. A profilokat nem fogadja el rendesen. Ha windows 7-ről van frissítve, akkor működik, de tiszta telepítéssel nem. Erről tudtok valamit? Esetleges megoldást? Valami játék letöltés hozzászólásánál említette valaki ezt a dolgot. Nálam azért lenne égetően szükséges a megoldás, mert pont most kell váltanom rendszert az új coffe lake konfig miatt. A kormányról meg nem szívesen mondanék le. -
normalisex
újonc
Heloo!
engem érdekelne a kormány szett akár azonnal is küldheti biztosan megvenném rögtön.
előre is köszönöm. -
Duck'Sim
újonc
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írom-e, de majd kiderül.
A G25-el kapcsolatosan lenne egy kérdésem:
A nyár folyamán vettem egyet, és akkor tökéletesen működött. 2 hónapja kb. elkezdett a pedálja furcsán viselkedni, főleg a kuplung, a fékkel is volt galiba.. Utána néztem, olyan információkhoz jutottam, hogy tisztítatni kell a potmétereket stb. Én ezt már párszor megtettem, a fékpedál az 100%-ig meg is javult, a gázzal nem igen volt probléma, de a kuplung nem akar meggyógyulni :'((
Azt hozzá teszem, hogy nem rugdostam szét a pedált, nagyon vigyázok rá, de lehet ez is baj
Valakinél volt ehhez hasonló probléma? Tudta orvosolni?
Megköszönném ha tudna segíteni!
-
Ombi5
őstag
udv. Win 10 frissites ota nem simeri fel G25-nek,hanem logi driving force. Regen olvastam,h vmit elcsesztek,de nem emlekszem mi a megoldas ra?!
-
Adonimus
senior tag
Üdv. Van itt egy logitech g27. Bedugom, beáll középre.de már 1 fordulattol is játék közben nem egyenesbe hozza hanem kicsit jobbra állva észleli egyenesnek. Ez pár forgatás után ujra arréb tolodik. Pár perc játék után már 90-120 fokkal jobbra áll és akkor látja egyenesnek. Mi lehet a baj?
-
Adonimus
senior tag
Üdv. Van itt egy logitech g27. Bedugom, beáll középre.de már 1 fordulattol is játék közben nem egyenesbe hozza hanem kicsit jobbra állva észleli egyenesnek. Ez pár forgatás után ujra arréb tolodik. Pár perc játék után már 90-120 fokkal jobbra áll és akkor látja egyenesnek. Mi lehet a baj?
-
TMilan2005
újonc
Szia! Érdekelne a kormány, meg van még?
-
törölt tag
Mitől lehet ez a rezegés a kormányomban?
G25öt használok. Eddig még elvétve találkoztam ezzel a jelenséggel.
Össze vissza rángat a feedback. Egy helyben állok, üresben és balra jobbra mozog a kormány.
A vissza rántások is darabosak...
Megpróbálom újra húzni a gépet és feltelepíteni a játékokat de ez elég zavaró és idegesítő.
Nincs valami progi ami megmondaná, hogy milyen probléma lehet a kormánnyal?
Köszönöm a segítséget előre is! -
neilszab
őstag
válasz
Kawazsolti #470 üzenetére
Egy 6 éves hirdetéshez?
-
Beni2002
csendes tag
Üdvözlöm! Karácsonyra kéne a kormány szett, 30000 ft-ér érdekelné!
-
vlevi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #460 üzenetére
RaceRoom Racing Experience. Az alapjáték (néhány pálya, pár autó) tök ingyen van, kiegészítőnként lehet megvenni, ami teccik benne.
Project Cars.
Úgy nagyjából ezek jutnak eszembe a GT Legends, GTR2, Race07 után, amiket érdemes egy G25-el kipróbálni. -
Pöttön
őstag
Na kérem, ha minden jól megy ma jön meg a g25-ösöm, már nagyon várom!
A lentebb említett csapágyház hiba észlelésre még mindig várom a választ. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ha minden igaz akkor a héten én is boldog tulaja leszek egy g25-ös kormánynak.
A kérdésem az lenne, hogy olvastam ezt a csapágyház problémát a kormánnyal kapcsolatban, és hogy ezt észre lehet majd venni rajta szétszedés nélkül, van ennek valami előjele?
Brain75 fórumozót ajánlották nekem szervizelés ügyben.
Ő kitudja majd cserélni a csapágyházat erősítettre, de nem szeretném elküldeni majd csak ha már valóban szükséges lesz.
A választ előre is köszi! -
Sziasztok! Volt már vkinek olyan hibája, hogy az egyik irányba hangosabb a fordulás? Darabjaira szedtem, vagyis a motorokat még nem, így nem tudom, hogy csak ki kéne tisztítani, vagy másik motort kéne vennem?
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #460 üzenetére
Ajánlott még g25-höz:
GP Legends, DIRT2(kuplung nincs), DIRT3, TDU, TDU2, NFS:SHIFT.
Én anno(4éve) ezekkel szórakoztam a legjobban mikor volt g25-öm. Race sorozatból a volvós ingyenessel játszogattam az sem volt rossz, valószínű a race sorozat sem az vele.
-
neilszab
őstag
válasz
- = Zk = - #458 üzenetére
A Gran Turismo alatt sem tudja megmutatni az igazi képességeit a G27... működik rajta minden, de az egész összehatás nagyon messze van attól, amit egy jól megírt/beállított PC-és szimulátorral ki lehet belőle hozni.
Nem azt mondom, hogy rossz, aki nem próbált még jobbat annak tetszeni fog, aki meg már igen, nos annak...
-
nap
addikt
Xbox360-hoz keresek átalakítót.
Tudtok ajánlani valamit, ami működik, beszerezhető, megfizethető? -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #453 üzenetére
megoldva...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Zoli19950609 #452 üzenetére
ugyan ez van nálam is.....
-
Zoli19950609
újonc
Hello mindenkinek !!
Van egy logitech g25 ös kormányom amit tegnap tudtam használni ma viszont egy olyat produkált amit még nem láttam ,nos a probléma a következő csatlakoztatom a pc hez és áramhoz is felismeri a gép és utána le is váltja de a Hardver kezelő érzékeli és müködnek a pedálok és a gombok viszont a kormányt nem érzékeli hogy tekerem se jobbra se balra és ugye mikor csatlakoztatjuk a géphez szokott tenni egy teljes fordulatot balra és jobbra mostmár azt sem csinálja csak a Power led villog !! ilyenkor mi a probléma a válaszokat elöre is köszönöm -
VegyesTamás
senior tag
válasz
garfield545 #429 üzenetére
Bedugod a g25-öt, és elteszed oda ahol nincs útba, bedugod a pedálokat, meg a váltót, aztán bedugod a momot a gépbe, felrakod magad elé, és kész momo25
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest