- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daveees
újonc
Hello! Nekem az a problémám lenne amire nem tudom a választ hogy van egy G25-ös kormányom bedugom a gépbe, de nem forog ahogy videókón szokott, nem érzékeli a játék hogy forog, de rajta a gombok működnek. Mi lehet a problémás alkatrész? Hogyan lehet javítani? Köszönöm előre a segítséget!
-
vlevi
nagyúr
válasz
Glaz-dozfhut #511 üzenetére
A kormánynak semmi baja.
Alapból felismeri a w11 driver nélkül is, de úgy csak kb 180 fokot érzékel, nincs ffb, stb...
Gondoltam, télire előveszem a jatekaimat, assetto Corsa, dirt rally, satöbbi, de így sajnos nem sok esélyt látok rá.
De az ötlet jó. Lehet, hogy ki fogom próbálni, úgyis van használaton kívüli hdd, SSD itthon. -
Glaz-dozfhut
őstag
Attól függ mennyire fontos az a játék. Egy másik SSD javasolnék másodlagos rendszernek, ami win10. Akkor azt sem tudod, hogy hibátlanul működik e a kormány? Mert ha például nem annyira, akkor kevéssé kell foglalkozni a problémával. Kb én sem vettem elő vagy hat éve, de korából adódóan, majd' mindegyiknek van baja. Ezek javíthatóak éppen, csak meg kell találni a megfelelő embert.
Azon kívül jó eséllyel kevesebb tapasztalatom van az eszközzel. Szóval csak egy ötlet. -
vlevi
nagyúr
Nagyon régen vettem elő a kormányt, és most konstatáltam, hogy nem tudom használni W11 alatt
Nem is a W11 a fő probléma, hanem az, hogy korábban, más okok miatt, de be lett kapcsolva a gépen a CPU virtualizáció, és a Core Isolation. Emiatt akkor a G25 driver el lett távolítva, de akkor nem foglalkoztam vele. Most viszont szembesültem vele, hogy nem tudom vissza rakni a drivert. Az utolsó driver, ami még fel ismerte a G25-ot, az nem megy az előbb említett w11 beállítások miatt, az újabb logi gaming software viszont már nem ismeri fel a G25-ot
Mit lehet ilyenkor tenni, azon kívül, hogy lecseréljem ujabbra? Olyan ritkán játszok vele, hogy nem szívesen költenék rá. -
Ballai022
friss újonc
Szia engem érdekelne ha még megvan
-
Stie
újonc
Sziasztok, tudna valaki nekem abban segíteni, hogy, a logitech g25 kormányt össze lehetne hangolni a city car driving 1.5.9 városi vezetés szimulátoral?
-
Kallobalint
újonc
Jó estét! Megvan még ez a kormány?
-
Glaz-dozfhut
őstag
Egyébként kitől kérdezitek? Visszatérő dolog, mindig vissza is lapozok, de senki nem ajánlotta fel eladásra. Amúgy megvan, ha megnyugtat.
-
Stie
újonc
Heló, a kormány szett megvan még?
-
Plzzsegits
friss újonc
Sziasztok! , reméltem valaki tud segíteni ,mert szerintem elromlott a g25 váltóm , tegnap rendeltem meg , ma megjott. Ha a váltó üresben van , elhúzom balra , még mindig ures csak az 1 es a 2 kozott , akkor erzekeli hogy kettesben van , kozepen uresben azt hogy negyesben , jobb oldalt uresben meg a hat. Letoltottem a szoftvert , drivereket de nem jo , a kalibrálasnal is csak annyit érzekel hogy jobbra vagy balra huzom a valtot , azt hogy fel , le nem , valakinek nincs hasonlo problematikaja? Vagy mit tanácsoltok?
-
szsisza
friss újonc
szia megvan még?
-
kizcar
tag
Csáó!
Szerintetek mi lehet a gond? Már olvastam angol oldalakon a problémáról, de nem értem teljesen.
Fél év után újra beüzemeltem a kormányt. Elindítottam a pc t. A kormány - ahogy szokta - a pc indulásával elkezdett az egyik irányba tekerni, de nem csinálta végig a szokásos teljesen jobbra balra mozdulatot, leállt.
Elindítottam a TDU t. Miden működött a force feedback en kívül.
Meg akartam javítani. Csak kikapcsoltam a gépet, újracsatlakoztattam a dugókat és újraindítottam a pc t.
Az újraindulásnál már semennyire sem moccant a kormány.
A probléma: a force feedback és a kormányzás nem működik.
A pedálok, váltó, a váltón és kormányon levő gombok mind működnek.
Próbáltam software újratelepítést, ellenőriztem a konnektor áramellátását.
A váltón a zöld kicsi üzemkészenléti állapotjelző lámpa a megszokott teljes fényerősség helyett csupán halványan világít.
Gondolkodtam lehet a tápegység ment tönkre, de ezt nem tudom ellenőrizni.
Viszont úgy emlékszem, a kormány tápellátottsága csak a force feedback hez szükséges. Úgy rémlik attól még a kormányzásnak működnie kellene.
Szerintetek? -
Drakxmester
újonc
Jónapot erdekelne a kormány de mivel elég hátrányos helyjzetuek vagyunk csak 25 000 rem van rá és mivel
autonk sincs postázni tudja?? -
Zolkaa88
friss újonc
Szia. Posta mehet mert akkor már küldheted
vegyük fel a kapcsolatot valahol rendben?
-
Drakoo
tag
Sziasztok! Egyik ismerősöm keresne megoldást G25 kézifékhez. Honnan lehet beszerezni? Létezik egyáltalán "normálisan kompatibilis" hozzá? Ebayon találtam de nem tudom az mennyire okés? Előre is köszönöm a segítséget!
[link] Ezt találtam. -
Gyuszika2005
friss újonc
Üdvözlöm engem érdekelne, postázná is??
-
nassi04lol
friss újonc
Üdv. Érdekelne a kormány esetleg meg van e még?
-
heki91
tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem, mert lassan megőrülök. Vettem egy Logitech G25 kormányt ami tökéletesen muzsikál minden más játéknál. Viszont a dirt 3 más. Egyszerűen bármit állítok és hangolok a kormány húz jobbra. Szeretném még egyszer kiemelni, hogy a kormány más játékoknál hibátlan. Szóval a hibajelenség:
Folyamatosan ellen kell tartani ami elég zavaró. Ha elengedem a kormányt és álló helyzetből gázt adok azonnal kitekeri jobbra a kormányt, ezt akkor is ha mondjuk megállok az autóval és kitekerem koppra balra. Ha egy helyben állok akkor semmi probléma, viszont ha elindulok tekeredik a kormány. Erős gázra azonnal teljesen jobbra tekeredik, mint ha a forcefeedback valamiért így akarná. Biztos vagyok benne hogy beállítási probléma. DE MI LEHET A BAJ? Találkozott már valaki ilyennel.Kérlek segítsetek. Köszönöm!
-
Ombi1797
csendes tag
Sziasztok!
Lehet venni valahol villany motort g25-höz?
Már kezdenek gyengülni 100% ffb mellett. -
holecsko10
csendes tag
Üdv mindenkinek!
G25-el kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni tőletek hát ha tudtok nekem segíteni.
Több mint 5 éves már és többször volt már szét szerelve főleg encoder miatt mert elfáradt a műanyag és cserélni kellet. Most pedig arra gondoltam nem ártana be kenni gépzsírral a forgó alkatrészeket mint pl.: a fogas kereket mert elég hangos és azóta nem volt kenve mióta ki jött a gyárból.
Láttam egy videót róla hogy mivel keni az illető, de természetesen fókuszálatlan volt a videó mikor mutatta mivel kente be és nem tudtam jól ki venni nagyon.
Az egyik Lítium / PTFE alapú a fehér színű gépzsír volt, de a másikat nem tudom mi volt csak azt láttam hogy fekete színű gépzsír. Gondolom Grafit alapú lehetett, de ebben nem vagyok benne biztos.
Itt a videó róla: videó
Gondolom olyan gépzsír kellene ehhez ami nem lép reakcióba sem a műanyaggal sem a réz fogas kerekekkel.Én arra gondoltam hogy esetleg Szilikon / PTFE alapú gépzsírt kennék a sínekhez ahol műanyag érintkezik műanyaggal. Ahol meg fém / műanyag oda szilikon / grafit alapú gépzsírt kennék.
Jó az elképzelésem erről?
Szerintetek milyen Gépzsírt kellene ehhez használnom?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
jeni
félisten
válasz
HellsTechPC #489 üzenetére
-
HellsTechPC
csendes tag
Sziasztok. Hát ha itt szerencsével járok.
Olyan problémám lenne hogy eltört a logitech g27-es kormányomba a encoder wheel-s.Esetleg nincs köztetek olyan akinek van.Már probáltam megragasztani de nem sikerült. -
Ombi1797
csendes tag
Logitech G27 váltó is működik a G25-tel?
-
Ombi1797
csendes tag
Hát ez nemjó, ennek nagyon nem örülök, monjuk még mindig jobb mint ha a másik kettő része fosott volna be, mert ez a legolcsóbb külön, de utána nézek hátha tudok vele valamit kezdeni.
Azért köszi, hogy ezt leirtad, igy legalább tudom, hogy hogy áll a dolog, hát elég szarul.
Megis lepne, ha nem romlana el valami. -
vlevi
nagyúr
válasz
Ombi1797 #485 üzenetére
Háááát, sajnos nekem is csinált ilyet vagy 2 évvel ezelőtt. Aztán nemsokára már 1,2-be se tudtam rakni, 4,6-ba se, csak a 3,4-t vette be, mert jobbrabalra nem érzékelte a váltást
Volt iit az aprón egy valaki, aki pöpecül megoldotta a dolgot, de azóta sajnos őt nem láttam, és a hirdetése is eltűnt.
-
Ombi1797
csendes tag
Sziasztok!
G25 kormánnyal rendelkezek lassan 3 éve, a tegnapi nap folyamán azonban a váltóból eltünt a hátramenet.
Csinálhatok vele akármit akkor is 6.-ba rakja, nem hátramenetbe.
Van esetleg valami gyógymód erre a problémára?
Előre is köszönöm! -
vlevi
nagyúr
válasz
Glaz-dozfhut #482 üzenetére
Nekem Win10 van, tiszta telepítéssel, G25 kormánnnyal, de nem vettem észre problémát.
Igaz, nem sok profilt használok, mert az Assetto, és a PCars nem igényli, de az Euro Truck Sim-hez vettem fel profilt, és abban működik a profilváltás.A Logitehc oldaláról érdemes letölteni újra a drivert, mert, habár a verziószáma továbbra is 5.10, ennekellenére tavaly változattak benne valamit, éppen a Win10 miatt. Mondjuk lehetett volna annyi eszük, hogy megnövelik a verziószámát...
-
Glaz-dozfhut
őstag
Sziasztok!
Tegnap tudomásomra jutott, vagyis olvastam valahol, hogy ez a kormány windows tízes alatt nem igazán működik tökéletesen. A profilokat nem fogadja el rendesen. Ha windows 7-ről van frissítve, akkor működik, de tiszta telepítéssel nem. Erről tudtok valamit? Esetleges megoldást? Valami játék letöltés hozzászólásánál említette valaki ezt a dolgot. Nálam azért lenne égetően szükséges a megoldás, mert pont most kell váltanom rendszert az új coffe lake konfig miatt. A kormányról meg nem szívesen mondanék le. -
normalisex
újonc
Heloo!
engem érdekelne a kormány szett akár azonnal is küldheti biztosan megvenném rögtön.
előre is köszönöm. -
Duck'Sim
újonc
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írom-e, de majd kiderül.
A G25-el kapcsolatosan lenne egy kérdésem:
A nyár folyamán vettem egyet, és akkor tökéletesen működött. 2 hónapja kb. elkezdett a pedálja furcsán viselkedni, főleg a kuplung, a fékkel is volt galiba.. Utána néztem, olyan információkhoz jutottam, hogy tisztítatni kell a potmétereket stb. Én ezt már párszor megtettem, a fékpedál az 100%-ig meg is javult, a gázzal nem igen volt probléma, de a kuplung nem akar meggyógyulni :'((
Azt hozzá teszem, hogy nem rugdostam szét a pedált, nagyon vigyázok rá, de lehet ez is baj
Valakinél volt ehhez hasonló probléma? Tudta orvosolni?
Megköszönném ha tudna segíteni!
-
Ombi5
őstag
udv. Win 10 frissites ota nem simeri fel G25-nek,hanem logi driving force. Regen olvastam,h vmit elcsesztek,de nem emlekszem mi a megoldas ra?!
-
Adonimus
senior tag
Üdv. Van itt egy logitech g27. Bedugom, beáll középre.de már 1 fordulattol is játék közben nem egyenesbe hozza hanem kicsit jobbra állva észleli egyenesnek. Ez pár forgatás után ujra arréb tolodik. Pár perc játék után már 90-120 fokkal jobbra áll és akkor látja egyenesnek. Mi lehet a baj?
-
Adonimus
senior tag
Üdv. Van itt egy logitech g27. Bedugom, beáll középre.de már 1 fordulattol is játék közben nem egyenesbe hozza hanem kicsit jobbra állva észleli egyenesnek. Ez pár forgatás után ujra arréb tolodik. Pár perc játék után már 90-120 fokkal jobbra áll és akkor látja egyenesnek. Mi lehet a baj?
-
TMilan2005
újonc
Szia! Érdekelne a kormány, meg van még?
-
törölt tag
Mitől lehet ez a rezegés a kormányomban?
G25öt használok. Eddig még elvétve találkoztam ezzel a jelenséggel.
Össze vissza rángat a feedback. Egy helyben állok, üresben és balra jobbra mozog a kormány.
A vissza rántások is darabosak...
Megpróbálom újra húzni a gépet és feltelepíteni a játékokat de ez elég zavaró és idegesítő.
Nincs valami progi ami megmondaná, hogy milyen probléma lehet a kormánnyal?
Köszönöm a segítséget előre is! -
neilszab
őstag
válasz
Kawazsolti #470 üzenetére
Egy 6 éves hirdetéshez?
-
Beni2002
csendes tag
Üdvözlöm! Karácsonyra kéne a kormány szett, 30000 ft-ér érdekelné!
-
vlevi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #460 üzenetére
RaceRoom Racing Experience. Az alapjáték (néhány pálya, pár autó) tök ingyen van, kiegészítőnként lehet megvenni, ami teccik benne.
Project Cars.
Úgy nagyjából ezek jutnak eszembe a GT Legends, GTR2, Race07 után, amiket érdemes egy G25-el kipróbálni. -
Pöttön
őstag
Na kérem, ha minden jól megy ma jön meg a g25-ösöm, már nagyon várom!
A lentebb említett csapágyház hiba észlelésre még mindig várom a választ. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ha minden igaz akkor a héten én is boldog tulaja leszek egy g25-ös kormánynak.
A kérdésem az lenne, hogy olvastam ezt a csapágyház problémát a kormánnyal kapcsolatban, és hogy ezt észre lehet majd venni rajta szétszedés nélkül, van ennek valami előjele?
Brain75 fórumozót ajánlották nekem szervizelés ügyben.
Ő kitudja majd cserélni a csapágyházat erősítettre, de nem szeretném elküldeni majd csak ha már valóban szükséges lesz.
A választ előre is köszi! -
Sziasztok! Volt már vkinek olyan hibája, hogy az egyik irányba hangosabb a fordulás? Darabjaira szedtem, vagyis a motorokat még nem, így nem tudom, hogy csak ki kéne tisztítani, vagy másik motort kéne vennem?
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #460 üzenetére
Ajánlott még g25-höz:
GP Legends, DIRT2(kuplung nincs), DIRT3, TDU, TDU2, NFS:SHIFT.
Én anno(4éve) ezekkel szórakoztam a legjobban mikor volt g25-öm. Race sorozatból a volvós ingyenessel játszogattam az sem volt rossz, valószínű a race sorozat sem az vele.
-
neilszab
őstag
válasz
- = Zk = - #458 üzenetére
A Gran Turismo alatt sem tudja megmutatni az igazi képességeit a G27... működik rajta minden, de az egész összehatás nagyon messze van attól, amit egy jól megírt/beállított PC-és szimulátorral ki lehet belőle hozni.
Nem azt mondom, hogy rossz, aki nem próbált még jobbat annak tetszeni fog, aki meg már igen, nos annak...
-
nap
addikt
Xbox360-hoz keresek átalakítót.
Tudtok ajánlani valamit, ami működik, beszerezhető, megfizethető? -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #453 üzenetére
megoldva...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Zoli19950609 #452 üzenetére
ugyan ez van nálam is.....
-
Zoli19950609
újonc
Hello mindenkinek !!
Van egy logitech g25 ös kormányom amit tegnap tudtam használni ma viszont egy olyat produkált amit még nem láttam ,nos a probléma a következő csatlakoztatom a pc hez és áramhoz is felismeri a gép és utána le is váltja de a Hardver kezelő érzékeli és müködnek a pedálok és a gombok viszont a kormányt nem érzékeli hogy tekerem se jobbra se balra és ugye mikor csatlakoztatjuk a géphez szokott tenni egy teljes fordulatot balra és jobbra mostmár azt sem csinálja csak a Power led villog !! ilyenkor mi a probléma a válaszokat elöre is köszönöm -
VegyesTamás
senior tag
válasz
garfield545 #429 üzenetére
Bedugod a g25-öt, és elteszed oda ahol nincs útba, bedugod a pedálokat, meg a váltót, aztán bedugod a momot a gépbe, felrakod magad elé, és kész momo25
-
VegyesTamás
senior tag
Szevasztok kormányosok! Nyár elején vettem egy hibás G25-öt, hogy majd én megcsinálom, cikket tudnék erről írni, de elmondhatom, hogy mára már mindennek utána jártam és a legtöbb lehetséges hiba előjött, de működik a kormányom! Ha valakinek lenne bibis G25/G27-e akkor, írjon (tomi3htchd2@gmail.com), vagy hívjon (06208091029) és segítek megcsinálni, vagy megjavítom, stb stb megbeszéljük!
-
itouchfan
senior tag
válasz
garfield545 #429 üzenetére
hogyan akarod ötvözni? mert ennyiből nem nagyon tud neked senki segíteni...
-
jeni
félisten
üdv
nincs valakinek a G25 seb.váltó kar.hoz mellékelt hosszú rögzítő csavarja ami feleslegessé vált (fix rögzítés esetén) eladó?
Esetleg akinek rossz a cucca és amit keresek az ép és hibátlan. -
Marcov678
csendes tag
Köszi a választ, de a probléma az volt, hogy a kormány fogaskereke és a fogasléc középpontja között egy fognyi eltérés volt egyik irányban. Tehát szétszedtem és bekalibráltam középre. A rángatózás pedig valószinűleg azért lehetett, mert nem tudta belőni a középpontot ezért keresve azt jobbra-balra kevert.
Mindenesetre köszi azért az ötletet.Üdv!
-
wody21
tag
válasz
Marcov678 #431 üzenetére
Hello!
Milyen beállításokkal mész (írd be a logitech profiler-ben beálított értékeket), milyen programnál tapasztalod ezt?
Szerintem nem lesz semmi probléma a kormánnyal, lehet túlzottan felcsavartad az FFB-t / túl alacsonyra állítottad a "degree of rotation-t" .
Próbáld ki ugyanezt LFS-ben. Annak az egyik legjobb az FFB kezelése. Próbáld ki azt, hogy egyenesen mész, elengeded a kormányt, és CSAK annyi gázt adsz, hogy ne gyorsuljon/lassuljon a kocsi. Akkor nem szabad berángatóznia.
Hajrá! -
teratti
senior tag
Hello!
G25-höz keresnék a váltófüleknél lévő nyákot mert a mikrokapcsoló cseréjénél megsérült. Gondolom boltban történő vásárlása esélytelen..... -
Marcov678
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A héten vásároltam használtan egy G25-öst. Minden szép és jó, csak mégse.
A helyzet a következő, amikor nyomom a gázt és megyek egyenesen, aztán elengedem a kormányt elkezd eszeveszett módon rángatózni. Ha fogom a kormányt mint állat, akkor is érzem, hogy valamelyest próbálkozik jobbra-balra kalimpálni. Zavaró a dolog ezért jó lenne rájönni mi lehet a problémája.
Délután szétszedtem, de semmi rendelleneset nem tapasztaltam.
Ötleteket szívesen fogadok, hogy mi lehet a probléma okozója!Üdv!
-
garfield545
tag
Sziasztok tudnátok nekem segiiteni ötvözni akarom a momot meg a g25-öt hogy van valami leírás hozzá a válaszotokat ellöre is köszi
-
mrgreen
csendes tag
Sziasztok, hasznalt G25 vasarlas elott allok. A kerdesem az lenne, hogy mire kell odafigyelni ami arulkodo jel lehet adott esetben egy kesobbi hibara. Garancia nincs mar, ugyhogy azzal mar nem tudok szamolni. Baratom azt tanacsolta (neki is g25-je van), hogy a force feedbackre figyeljek es arra, hogy a valto ne lotyogjon. Szervo motoroknak van olyan abnormalis hangja ami arulkodik? Elore is koszonom a segitseget!
-
Enton
addikt
válasz
deadcode82 #424 üzenetére
Tápot megkapja rendesen?
Esetleg nincs egy ugyanolyan értékekkel rendelkező tápod amivel helyetesíteni tudnád a gyárit?
Lehet csak a táppal van valami gagyi. -
deadcode82
csendes tag
Sziasztok!
Újra elővettem kb fél év után a G25 kormányom és sajnálattal tapasztaltam, hogy mikor bedugtam a gépbe, akkor nem forgott a kormány, felraktam hozzá a drivert és kiderült, hogy minden gomb, a pedálok és a váltó is kiválóan működik, még a kormányon lévő gombok is, csak a kormány mozgása nem érzékelhető, a power led is halványan világít. Találkozott már valaki hasonló problémával? Megoldható a hiba, vagy mondjak le róla, hogy meg lehet javítani? Előre is köszi a segítséget.
-
Pumba3
tag
-
Enton
addikt
Elég széles körben lehet állítani a kormány visszahúzását és erőhatásait driverben és játékokban is egyaránt.
A driveré így fest:
A logitech profilerben játékonként is el lehet menteni minden egyes beállítást, FFB/Spring/centering, kormányelfordulás(90-900 fokig).
Játékokban meg álltalában asettings controls alatt valahol találod ezen beállításokat. -
Pumba3
tag
Sziasztok! Adott egy G25-ös szuper kormány!
Be lehet azt állítani, hogy ugyanolyan könnyen lehessen tekerni a kormányt bedugott tápnál is, mint ha kihúznám? Kihúzva könnyen tekerhető =) Bedugva meg nem jó a kéznek
Válaszotok előre is köszönöm!
-
Enton
addikt
A kisker/nagyker felé mindenképpen így igaz, logitechék meg széria és gyártási szám alapján garancáznak.
Csak be kell vállalni a az éppen garanciáztatni vágyot termék porrázúzását. De ha már olyan baja van(nem tudod rendeltetés szerűen használni), akkor ez nem éppen mérvadó tényező.
Pl:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Stb, stb, stb...
Mind, mind a logitech kimagasló hozzáállását tanusítja a garizással kapcsolatban. -
Enton
addikt
válasz
krisz073 #414 üzenetére
Ha nincsennek eltávolítva róla a gyári számok akkor egy telefonnal utána lehet kérdezni a logitech-nél, hogy ugyan mi a helyzet a garanciával.
Itt 4 lehetőség áll fent:
-3 hónapos és van még 21 hó gari.
-3 hónapos garanciálisan kiküldött példány előző(g25/g27) megmaradt garanciája továbadódik rá
-3 hónapos garanciálisan kiküldött példány és már lejárt a gari.
-nincs semmi gyáriszám használod és örülsz nekiÉn pl a G25-öt vettem így nem volt rajta egy darab gyári matrica sem, valószínűleg garanciából kiküldött termék volt(vagy leesett a kamionról) nem fogom tudni már valószínűleg kinyomozni.
Elmentem kipróbáltam láttam, hogy tökéletes állapotú és el is hoztam.
Rá majd 1 évvel tőlem is megelégedve vitték el mint teljesen jó állapotú és nem leharcolt példány. -
Kimke96
csendes tag
figy,engem nem érdekel a garancia,ha jó és megbízható a termék.
-
krisz073
tag
Nem akarok nagyon beleszólni, de 3 hónapos cuccnak nincs meg a garipapírja
-
Kimke96
csendes tag
"Eladó Logitech G27 FIX ÁR 50.000 FT
Budapesten személyesen át lehet venni, ha vitetni kell akkor szállítási költség az plusz.
A kormány hibátlan (3 hónapos), költözésből megmaradt holmi. Garanciapapírjai nincsenek meg de nekem a kis lakás miatt nincs hova tennem (Használatára alkalmatlan a lakás). Személyes garanciát vállalok de ez szerintem alapvető dolog.
További infó,
Gyári doboza megvan és a tartalma is hiánytalan.
A doboz tartalma
- Logitech telepítő CD - Némi leírás
- Logitech G27 Kormány
- Logitech G27 Váltó
- Logitech G27 Pedálok
- Gyári tápkábel a kormányhoz
Ha felkeltettem érdeklődését valakinek jelezzen PÜ, kérésre küldök képeket is."-NevanoHello! engem érdekelne a kormány,írtam privát üzenetet is,ha leszel majd válaszolj pls.
-
Nevano
csendes tag
Eladó Logitech G27 FIX ÁR 50.000 FT
Budapesten személyesen át lehet venni, ha vitetni kell akkor szállítási költség az plusz.
A kormány hibátlan (3 hónapos), költözésből megmaradt holmi. Garanciapapírjai nincsenek meg de nekem a kis lakás miatt nincs hova tennem (Használatára alkalmatlan a lakás). Személyes garanciát vállalok de ez szerintem alapvető dolog.
További infó,
Gyári doboza megvan és a tartalma is hiánytalan.
A doboz tartalma
- Logitech telepítő CD - Némi leírás
- Logitech G27 Kormány
- Logitech G27 Váltó
- Logitech G27 Pedálok
- Gyári tápkábel a kormányhozHa felkeltettem érdeklődését valakinek jelezzen PÜ, kérésre küldök képeket is.
-
törölt tag
válasz
breakout123 #409 üzenetére
Feltettem egy hirdetést ide az apróba:
[link]
Mivel írtátok hogy legyenek képek.
Letörölgettem és megcsináltam a képeket.
Nem sürgős, ne haragudjon meg senki ha nem rögtön írok vissza, megyek jobbra-balra, nem mindig nézem. -
neilszab
őstag
A Logitech az a gyártó, mindkét kormány Logitech, de a BMW 1-es sem egy BMW 7-es belül, csak más köntösben...
Egyébként nem is baj, hogy nem rendelhető, ugyanis ilyen áron bárhol máshol is meg lehet venni ezt a típust.
Egyébként a DFGT is egy nagyon nagyon jó kormány, de azért nem G25...
-
krisz073
tag
Sziasztok.
Jó állapotba lévő Logitech G25-öt keresnék 30-35 ezer között!!
krisz073@gmail.com
Köszi!! -
Sziasztok!
G25 FFB-nél elvileg nem egy stabil folyamatos ellentartásnak kellene lennie kanyarban? Csak mert nálam mintha csúsznának a fogaskerekek, folyamatosan "kapar" az FFB. Mi lehet a gond? Vagy alapból ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest