- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebeline
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Logitech Formula Force EX kormányom. Nem egy mai darab már, de nagyon szeretem.
Egy hibát észleltem benne, F1 2011-el játszom. olyan mintha egyenesfutásnál picit rángatna a kormány. Vagy amikor egyenesben megyek és picsit korrigálok akkor mintha durvábban húzna a kormány valamilyen valamerre, de csak egy pillanatig.
NFS Run-ban is észleltem ezt, amikor az elspő olyan pálya volt amikor gyors autóval voltam. az egyenesben beéálltam tőgázzal, ám nagy sebességnél elkezdett az autó cikkázni ide oda az úton és hiába próbáltam korrigálni, csak tetőztem a bajt, egyből kifarolt. És folyamatosan ez van ezen a pályán.
Mi lehet a baja a kormányomnak. Javítható szerintetek vagy kuka?
Ki tudja ezt megcsinálni?
kétségbe vagyok esve.
köszi a segítséget.
üdv
ebeline
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest