Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebeline
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Logitech Formula Force EX kormányom. Nem egy mai darab már, de nagyon szeretem.
Egy hibát észleltem benne, F1 2011-el játszom. olyan mintha egyenesfutásnál picit rángatna a kormány. Vagy amikor egyenesben megyek és picsit korrigálok akkor mintha durvábban húzna a kormány valamilyen valamerre, de csak egy pillanatig.
NFS Run-ban is észleltem ezt, amikor az elspő olyan pálya volt amikor gyors autóval voltam. az egyenesben beéálltam tőgázzal, ám nagy sebességnél elkezdett az autó cikkázni ide oda az úton és hiába próbáltam korrigálni, csak tetőztem a bajt, egyből kifarolt. És folyamatosan ez van ezen a pályán.
Mi lehet a baja a kormányomnak. Javítható szerintetek vagy kuka?
Ki tudja ezt megcsinálni?
kétségbe vagyok esve.
köszi a segítséget.
üdv
ebeline -
robe1983
csendes tag
Sziasztok!
Akiknek esetleg van még Wingman Formula Force kormányuk, de a win7 alatti kompatibilitási hibák miatt nem használják már, ők ezen az oldalon találnak rá megoldást!

http://superuser.com/questions/253143/how-do-i-get-the-logitech-wingman-formula-force-to-work-in-windows-7
-
GeGexx
aktív tag
Hali,
van nekem egy a címben emlegetett kormány, ami szép és jó és működik, kivéve az NFS Undercover-nél... Igazából eddig egy NFS-en se ment, próbáltam a Most Wanted-et, a Carbont és most ezt, de nem működik. Minden más játéknál igen.
Lehet, hogy az EA direkt csinálta ilyenre a gamet?
Alapból magát a kormány fordulást érzékeli a játék, de a gázt nem és a beállításoknál se reagál semmire... driver fent van, még a feedback és működik a játékban csak a pedálok nem.Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest