- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- iPad topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebeline
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Logitech Formula Force EX kormányom. Nem egy mai darab már, de nagyon szeretem.
Egy hibát észleltem benne, F1 2011-el játszom. olyan mintha egyenesfutásnál picit rángatna a kormány. Vagy amikor egyenesben megyek és picsit korrigálok akkor mintha durvábban húzna a kormány valamilyen valamerre, de csak egy pillanatig.
NFS Run-ban is észleltem ezt, amikor az elspő olyan pálya volt amikor gyors autóval voltam. az egyenesben beéálltam tőgázzal, ám nagy sebességnél elkezdett az autó cikkázni ide oda az úton és hiába próbáltam korrigálni, csak tetőztem a bajt, egyből kifarolt. És folyamatosan ez van ezen a pályán.
Mi lehet a baja a kormányomnak. Javítható szerintetek vagy kuka?
Ki tudja ezt megcsinálni?
kétségbe vagyok esve.
köszi a segítséget.
üdv
ebeline -
robe1983
csendes tag
Sziasztok!
Akiknek esetleg van még Wingman Formula Force kormányuk, de a win7 alatti kompatibilitási hibák miatt nem használják már, ők ezen az oldalon találnak rá megoldást!
http://superuser.com/questions/253143/how-do-i-get-the-logitech-wingman-formula-force-to-work-in-windows-7
-
GeGexx
aktív tag
Hali,
van nekem egy a címben emlegetett kormány, ami szép és jó és működik, kivéve az NFS Undercover-nél... Igazából eddig egy NFS-en se ment, próbáltam a Most Wanted-et, a Carbont és most ezt, de nem működik. Minden más játéknál igen.
Lehet, hogy az EA direkt csinálta ilyenre a gamet?
Alapból magát a kormány fordulást érzékeli a játék, de a gázt nem és a beállításoknál se reagál semmire... driver fent van, még a feedback és működik a játékban csak a pedálok nem.Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Padavan firmware
- Apple MacBook
- iPad topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Edifier R1280DB új állapotban
- Roidmi X20S+SELF CLEANING KIT
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest