Új hozzászólás Aktív témák
-
ebeline
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Logitech Formula Force EX kormányom. Nem egy mai darab már, de nagyon szeretem.
Egy hibát észleltem benne, F1 2011-el játszom. olyan mintha egyenesfutásnál picit rángatna a kormány. Vagy amikor egyenesben megyek és picsit korrigálok akkor mintha durvábban húzna a kormány valamilyen valamerre, de csak egy pillanatig.
NFS Run-ban is észleltem ezt, amikor az elspő olyan pálya volt amikor gyors autóval voltam. az egyenesben beéálltam tőgázzal, ám nagy sebességnél elkezdett az autó cikkázni ide oda az úton és hiába próbáltam korrigálni, csak tetőztem a bajt, egyből kifarolt. És folyamatosan ez van ezen a pályán.
Mi lehet a baja a kormányomnak. Javítható szerintetek vagy kuka?
Ki tudja ezt megcsinálni?
kétségbe vagyok esve.
köszi a segítséget.
üdv
ebeline -
robe1983
csendes tag
Sziasztok!
Akiknek esetleg van még Wingman Formula Force kormányuk, de a win7 alatti kompatibilitási hibák miatt nem használják már, ők ezen az oldalon találnak rá megoldást!

http://superuser.com/questions/253143/how-do-i-get-the-logitech-wingman-formula-force-to-work-in-windows-7
-
GeGexx
aktív tag
Hali,
van nekem egy a címben emlegetett kormány, ami szép és jó és működik, kivéve az NFS Undercover-nél... Igazából eddig egy NFS-en se ment, próbáltam a Most Wanted-et, a Carbont és most ezt, de nem működik. Minden más játéknál igen.
Lehet, hogy az EA direkt csinálta ilyenre a gamet?
Alapból magát a kormány fordulást érzékeli a játék, de a gázt nem és a beállításoknál se reagál semmire... driver fent van, még a feedback és működik a játékban csak a pedálok nem.Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tápos kibeszélő offtopik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest