- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
GeG
tag
Nem ez a baj :-)))
Hanem az, hogy a My Home feliratu gombot hiaba allitom at iTouch alatt, amikor megnyomom ugy viselkedik mintha a Favorites gomb lenne.
Es ugyanigy az osszes tobbi gomb rosszul mukodik pl: a Messenger helyett - Mute parancs indul el, a Webcam helyett a Media Player stb.stb.
Ez elott a billentyuzet elott is egy Logitech Cordless Opticalt hasznaltam (korabbi modell) lehet hogy az kavart be valamit az XP-ben????
Teljesen feleslegesen viszont nem vagnek belei egy reinstallba.
GeG -
GeG
tag
válasz
burgatshow #3 üzenetére
Hello,
Ezt mar probaltam, sajnos csak annyi lehet csinalni, hogy letolteni a 2.2-s iTouch softwaret, amit mar megtettem.
Igy sem mukodik.
Azt nem ertem, hogy az XP hogyan kulonbozteti meg, hogy most 1 Cordless Optical - Elite - MX stb. billentyuzet van-e hozzacsatlakoztatva?
A rohej az, hogy minden gomb mukodik csak totalisan felcserelodve....
Az eszkozkezeloben hiaba allitom at a billentyuzetet ( raadasul csak regi modelleket ismer) , ez a felcserelodes nem valtozik.
Hasznal valaki itt a forumon ilyen billentyuzetet ?
GeG -
-
GeG
tag
Sziasztok,
Kaptam egy Logitech Cordless Desktop MX-t ( billentyuzet + eger ) karacsonyra es a kov. problemam van vele.
Az egeret sikerult az uj Mouseware szoftver segitsegevel feltelepiteni rendesen, de a billentyuzet nem akar mukodni.
A Windows XP Cordless Desktopkent ismeri meg es a hibajelenseg az, hogy a funkcio + multimedia billentyuk teljesen osszavissza vannak cserelodve.
Megnyomom az E-mail gombot es a Messenger funkcio indul el stb.stb.
Ugy tunik, mintha nem ezt a billentyuzetet probalna meg kezelni az XP.
Esetleg tipp valakitol , hogy mi lehet a baj?
Azt sem ertem, hogy miert nem tudom beallitani Xp alatt , hogy ez Cordless Desktop MX billentyuzet...
Elore is kosz
GeG
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest