Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
GeG
tag
Nem ez a baj :-)))
Hanem az, hogy a My Home feliratu gombot hiaba allitom at iTouch alatt, amikor megnyomom ugy viselkedik mintha a Favorites gomb lenne.
Es ugyanigy az osszes tobbi gomb rosszul mukodik pl: a Messenger helyett - Mute parancs indul el, a Webcam helyett a Media Player stb.stb.
Ez elott a billentyuzet elott is egy Logitech Cordless Opticalt hasznaltam (korabbi modell) lehet hogy az kavart be valamit az XP-ben????
Teljesen feleslegesen viszont nem vagnek belei egy reinstallba.
GeG -
GeG
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hello,
Ezt mar probaltam, sajnos csak annyi lehet csinalni, hogy letolteni a 2.2-s iTouch softwaret, amit mar megtettem.
Igy sem mukodik.
Azt nem ertem, hogy az XP hogyan kulonbozteti meg, hogy most 1 Cordless Optical - Elite - MX stb. billentyuzet van-e hozzacsatlakoztatva?
A rohej az, hogy minden gomb mukodik csak totalisan felcserelodve....
Az eszkozkezeloben hiaba allitom at a billentyuzetet ( raadasul csak regi modelleket ismer) , ez a felcserelodes nem valtozik.
Hasznal valaki itt a forumon ilyen billentyuzetet ?
GeG -
-
GeG
tag
Sziasztok,
Kaptam egy Logitech Cordless Desktop MX-t ( billentyuzet + eger ) karacsonyra es a kov. problemam van vele.
Az egeret sikerult az uj Mouseware szoftver segitsegevel feltelepiteni rendesen, de a billentyuzet nem akar mukodni.
A Windows XP Cordless Desktopkent ismeri meg es a hibajelenseg az, hogy a funkcio + multimedia billentyuk teljesen osszavissza vannak cserelodve.
Megnyomom az E-mail gombot es a Messenger funkcio indul el stb.stb.
Ugy tunik, mintha nem ezt a billentyuzetet probalna meg kezelni az XP.
Esetleg tipp valakitol , hogy mi lehet a baj?
Azt sem ertem, hogy miert nem tudom beallitani Xp alatt , hogy ez Cordless Desktop MX billentyuzet...
Elore is kosz
GeG
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Napelem
- iPhone topik
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő