-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
tasiadam #269297 üzenetére
Akkor másképp teszem fel a kérdést. Említett kereszteződés. Megállok, elmegy több autó is a külső sávban, végre szabad az út, kikanyarodok, egy autó eltalál, baleset. Ő azt mondja én kanyarodtam ki elé, én okoztam. Én azt mondom a külső sáv szabad volt, kanyarodtam, és ő akart sávot váltani, de figyelmetlen volt, rámhúzta. Zsaruk azt mondták ilyen esetben a belső sávban haladó nyugodtan kijöhet a külső sávba, nem kell arra számítania hogy valaki felhajt a kereszteződésben, mivel stop táblával védett főúton halad. Ha én elé hajtottam volna akkor az én autómnak az oldala törik és az övének az eleje, ha jól gondolom. Viszont ebben az esetben neki a jobb első kerék után kezdődött a sérülés és húzódik végig az autó jobb oldalán, az enyémnek meg leszedte az első lökhárítót, bal eleje szinte sérülésmentes. Pedig ha én hajtok eléje, akkor ugye nekem a bal oldalát kellene törni. De nem. Viszont a zsaruk azt mondták egyértelműen én vagyok a hunyó, mert ő táblával védett főúton haladt. Az nem számít hogy nem külsőben hanem a belsőben és csak figyelmetlenül váltott sávot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Egyedi ékszerdobozka
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged