- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #286246 üzenetére
szerinted
miert pont 2 ev? ez nekem ilyen hasrautesszeru dolognak tunik, amugy nyilvan lovesed sincs (nekem se), hogy pontosan miert lehet majd teklamalni itt, ha esetleg nem mukodne valami valamikor. de sokkal tobb izodalmam van az itteni gyari szervizben, mint xy maganzoban akinek a seggebol is obd csatik
lognak ki -
Alusky
senior tag
válasz
radi8tor #286146 üzenetére
Ez még jópofa is, főleg karácsonyhoz közeledve. Csak ki kell küszöbölni a latency miatti késéseket, hogy jobban összhangban legyenek, akkor még akár kisfelbontású kijelzőként is működhetnek.
Villanyautón nincs bogártetem, mert a töltés miatt úgyis csak 90-nel mennek.
-
rbalint88
addikt
válasz
radi8tor #286024 üzenetére
Asszony cacsojara megjott az ajanlat, 208->263, netrisken ugyanott 193
Pite: az itthonit konnyen vissza lehet kuldeni 14 napon belul, a kulfoldit nehezebb. En tavaly probaltam az Osramot, de nem ment bele az i30 tompitottjaba, tul vastag volt az izzo vagy hat tul rovid az erintkezo szara. Es mivel abban ilyen beforgatos bajonettes foglalat van, ezert nem lehetett beleeroszakitani, bezzeg a kanyarfenybe es a tavolsagiba belement, csak pont nem az volna a lenyeg. Kivancsi leszek, mit mondasz a Philipsre.
-
kenwood
veterán
válasz
radi8tor #285788 üzenetére
Erre a problemara van megoldas. Nem kell kozel parkolni a jardahoz,hanem be kell logni a forgalmi savba is. En meg nem lattam olyan Nagyobb nemet premiumot, amivel rendesen odaalltak a padka melle. Gondolom ugy vannak vele, hogy amugy is neccesen fer be egy savba a X7 vagy egy GLS, akkor meg minek szenvedjenek vele ? Neha szoktam is fotozni a primitiv parasztot aki ilyen 70-80 centire all.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
radi8tor #285930 üzenetére
Játékszabályzatot érdemes elolvasni, pl. 4. oldalt.
-
szőröscica
addikt
válasz
radi8tor #285912 üzenetére
Tekert! Volna, ha nincs ESP. A Kamiq tesztekben olvastam, hogy könnyű az eleje, ezért az 1.5TSI nagyon könnyen elforgatja a kerekeket álló helyzetből indulva, de ez az Atecára is igaz, pedig elvileg jóval nehezebb gép. Tegnap még a vizes útra fogtam, de ma teljesen száraz úton is sikerült úgy elindulni egy jelzőlámpától, hogy utána én szégyelltem magam, olyat visítottak a gumik.
-
Alusky
senior tag
válasz
radi8tor #285691 üzenetére
Ez az oldal az "Az én kutyám"-hoz tartozó testvérlap gyanítom, a kutyás verziója az egyik legalja az állatos oldalaknak, de ebbe beleolvasva ez a macskás sem sokkal különb. Főszerkesztő p.tsa a kutyás blogon akkora sötét egy valami, hogy a zalaegerszegi pálinka se képes javítani rajta, kutyát nem adnék a kezükbe az biztos még fotón se. Kb. egy ValóVilág szétsminkelt, műkörmös celeb értelmi szintjét kell összeszorozni az elvetemült Petásokkal és kiadja a jellemüket. Nem véletlenül nincs az oldalaikon kommentszekció, hogy ne tudjanak nekik írni.
Hopp, ez nem az offolós topik, akkor elnéztem.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #285519 üzenetére
Nekem közúton is volt izgalom. Egyrészt autópályán (km 500km) köd és nagy eső (csúszós út), viszont Bp-en és vidéki nagyvárosban mentettem 2 olyat, hogy ripitya lett volna a golf.
Egyszer egy autó kanyarodott ki elém (nem nézett körül rendesen, egy busz mögül jött ki), én csak beleálltam a fékbe és vártam a reccsenést. Szerencsére nem koccantunk, de 1-2 centi lehetett... áldottam is az új michelin primacy gumikat...
Másszor meg egy kisbusz nem vett észre és majdnem rám húzta sávváltáskor a kormányt. Mentségére szóljon, hogy dobozos volt (nincsenek hátsó ablakok), így nagyobb volt a holttere.szerk: AA odafele hibátlan, közben so-so, visszafele állandóan megszakadt...
Azt mondták vagy kábel, vagy usb aljzat csere/tisztítás. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
radi8tor #285326 üzenetére
Rezet én sem szívlelem ide, vas és alumínium közé még harmadik fém nem tűnik nyerőnek. Sima zsír ami kéznél van viszont valószínű hatékonyan meg tudná akadályozni a korróziót, csak halványan megkenve ahol találkoznak felületek. Teflon vagy kerámia lehet jobb végülis, de próbáld ki, ha bírja a zsír akkor elég az oda. (A kerékcsavarok menetére szoktunk tenni itthon zsírt, szerintem bírni fogja.)
-
Alusky
senior tag
válasz
radi8tor #285343 üzenetére
Van kerámiapaszta is, az is erre való, meg a lítiumzsír is jó, a grafitos is, a kékzsír is. Mivel nem kell semmit ellátnia, csak a rozsdát meg a kerék rárohadást megakadályozni, bármelyik megteszi.
Fékpaszta is van amúgy, meg még egy tucatnyi.A sima gépzsír az folyósodik már a nyári hőségben is, azt lehet elengedném, bár mivel harmatvékonyan kell kenni akár még az is jó lehet.
Én vettem egy vödör grafitosat régebben azt kenem mindenhova.
-
válasz
radi8tor #285343 üzenetére
Biztosan jó, ha mindenhol azt írják. 🤗
Kerámia paszta: [link]
Réz paszta: [link] - ezt használom évek óta
Profi gumis ezt használja: PREVENT RÉZPASZTA AEROSZOL PROFESSIONAL, ezzel fújta le telibe a full rozsdás kerékagyat, ránézésre olyan lett, mint az új. 👍 -
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #285322 üzenetére
Pedig de, nettó veszed és itthon fizeted a 27% áfát
-
-
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #285137 üzenetére
A bicajosok elsőbbségét még megértem. Macera lefékezni és újra felgyorsulni (mint pl egy piros lámpánál). Meg egy normális ember a biciklivel vigyáz az életére az autósok között...
De pl egy elektromos rollerest sokkal kevésbe hagynám átmenni a piroson (hiszen ő nem saját erőből, hanem akksiból megy). -
szőröscica
addikt
válasz
radi8tor #285135 üzenetére
Valamit a Vácin is machinálnak, talán már a Csángó utcánál is biciklis sáv lesz. Az a környék már most be van állva RK felüljárónál lefelé, illetve az Árpád híd felé kanyarodva is a másik irányból. És el nem tudom képzelni, hogy ki akarna a Vácin bicajozni a párhuzamos Visegrádi vagy Angyalföldi utcák helyett.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #285131 üzenetére
Én nem vagyok a biciklisek ellen, engem az zavar, ha értelmetlen. Pl a Petődi híd budai hídfőnél ahogy jössz le a hídról van egy kapaszkodó sáv azoknak, akik a rakpartról jönnek fel. Ezt a sávot elvették, biciklis lett (előtte vegyesen volt autós és biciklis, mindenki jól elvolt).
Viszont a biciklisek sem tudják használni, akik a hídról jönnek, hiszen egy új sáv...
(ebből lett azóta biciklisáv)
Az autósnak a biciklist így is, úgy is el kéne engednie, de legalább könnyeben be tudna sorolni az autóköze a felkayarodó -
grizlisandor
veterán
válasz
radi8tor #285044 üzenetére
Ezt akartam mondani, hogy az alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
Itthoni JSZP meg amcsi import aukciós adatok és képek jönnek vissza főleg.(#285052) Qru:
Haver Grande Puntójáról is mindig levettek valamit fél évente, de olyan dolgokat is, amit szerelni kellett. -
norbert1998
nagyúr
válasz
radi8tor #284562 üzenetére
Tehát a 120-ra húzott csavarokat TALÁN lelazítja fél évvel később
Ennyi pénzből csodát nem kell várni. Aki mégis azt remél, annak ajánlanám a Gearbest Hungary facebook oldalt, ahol heti rendszerességgel kerülnek ki ilyen Makita klón gépek, akár két akkuval is, ennyi pénzért.
Én most vettem 9900-ért DrillPro "márkájú" Makita klónt akku nélkül, a Lidl 20V adaptert pedig most készítem hozzá. Pöpec lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest