Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Egér probléma
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
válasz
szuszinho
üzenetére
Sikerült többször eltévednem. Nem tetszett, ahogy navigál. Amikor 2-3 leágazás is van ugyanabba az irányba, és ezek közel párhuzamos utak, nem tudtam sosem melyiket is mutatja igazából. Mintha később, és pontatlanul mutatná, hogy mikor is kell kanyarodni. A másik, hogy mikor elágazás nélkül kanyarodik az út, azt is úgy jelzi, mintha le kellene térni, vagyis kanyarodni.
Nem tudom, hogy ezek beállítás kérdései, vagy ez ilyen. Egyelőre úgy vagyok, hogy visszakérem az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest