Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

(#27) mikrosuttii: Egy ilyen fegyver mennyi blue-ból jön ki? Nagyon rászoktam a beam-re és mocskos jókat aprítok vele, ezért kérdezem. Van vagy 6000 blue-m és csak kellene fejleszteni rajta valamit :) .

Más:

Tegnap igen jót toltam, egyből léptem is két szintet pillanatok alatt, meg nagyon adta. Rendszeresen első vagy második voltam a csapatban és elég szép számú kill-t összeszedtem :) . Viszont egy kérdés:

Miért volt az többször is, hogy osztom az ólmot az ellenbe és csipog is a találat jelző, meg látom is hogy betalál, de az ellen életerő csíkja meg csak nem megy le?! Igazából tegnap csak vagy 2 ellenfélnél láttam ezt, de nagyon zavaró volt. Van valami testpáncél, vagy ez lag (úgy emlékszem zöld volt a ping csíkja és talán 30-40 közötti értéke volt az ellennek)?

Nem sokat toltam még a játékkal - Steam szerint 112 percem van benne - és bocs, ha hülyeséget kérdeztem :B .

Ja meg másik: Competatív (vagy milyen mód) tegnap nektek sem ment? Nálam csak a VS Human és a VS Bot ment, aztán ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák