Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
fogtunder #43865 üzenetére
Igen. Természetesen egy jó évig ez sem lesz ingyen, de én törekszem a ennél hosszabb távra előre tekinteni. Én ezt néztem ki. Pontosabban nem ártani még két 275 wattos napelem panel, de az már csak utólagos bővítés lesz szerintem.
(#43866) Iginotus
Lásd a linket!
Természetesen van még telepítési költsége is a dolognak, amivel kalkulálni kell. Valamint a lakhelyed önkormányzatát le kell infózni, hogy milyen rendeletek vonatkoznak a szélgenerátor telepítésre. Alapban 6kW-ig nem engedélykötele, de pl magassági korlátozás lehet. Ez nálunk pl a házmagasságod +3 méter. Szélerősség mérésre is szükség lesz, hogy kiderüljön, hogy érdemes-e egyáltalán szélgenerátorban gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby rádiós topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Mini-ITX
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Opel topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest