Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuhfej
kezdő
válasz
aleister #31327 üzenetére
Én eddig csak btcz-t bányásztam wallet-ba amúgy mindig csak a váltóra(eth, nicehash, zcash)... eddig nem volt gondom.
Azért ne csak!!!! az én véleményemre adj, mert viszonylag új vagyok a témában, viszont használtam korábban "rendes" tőzsdét így engem ezért akasztott ki ennyire könnyen a kraken. Amúgy szerintem minden más tőzsdét szidnak valamiért többek közt azt a Bitfinexet amit most használok. A tapasztalatok pozitívak csak a lóvé maradjon meg....
Regeltem a Poloniex-re de ott sokat szívtam a verifikációval és a feltett két kérdéseimet(2-t) 1,5 hónap alatt sem sikerült megválaszolni.
Én is szívesen vennék egy a témában pengén otthon lévő embertől(vagy akár többtől) pro és kontra véleményt.
Ja és még annyi, mert mepet is félreértette én nem szurkolok, drukkolok, esetleg uszítok senkit a kraken ellen csak leírtam a tapasztalataimat. ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Opel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest