Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Szerintem az LTC nagyot ugorhat, ha összejön minden, amire számítok. BTC szvsz sokkal feljebb a lélektani 1200-1300 USD-nél nem fog menni. De az LTC a többszöröse lehet a mostani árfolyamnak. Főleg, ha nem lesz célhardver, vagy ha lesz, akkor sovány lesz, nem lesz olyan erőteljes, mint a BTC hardverek. Én is LTC-be tárolok. Ha a BTC bukik, úgy is vele bukik minden. Altcoinok rövidesen bebuknak, én személy szerint max kettőt látok az LTC-vel együtt esetlegesen. Hogy az LTC mellé mi fog beállni, passz. De heteken belül kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest