-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Szerintem az LTC nagyot ugorhat, ha összejön minden, amire számítok. BTC szvsz sokkal feljebb a lélektani 1200-1300 USD-nél nem fog menni. De az LTC a többszöröse lehet a mostani árfolyamnak. Főleg, ha nem lesz célhardver, vagy ha lesz, akkor sovány lesz, nem lesz olyan erőteljes, mint a BTC hardverek. Én is LTC-be tárolok. Ha a BTC bukik, úgy is vele bukik minden. Altcoinok rövidesen bebuknak, én személy szerint max kettőt látok az LTC-vel együtt esetlegesen. Hogy az LTC mellé mi fog beállni, passz. De heteken belül kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hardcore café
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged