- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egér probléma
- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Hosszú ideje kerülgetem a témát, inkább csak olvasgattam utána, de csak nem hagy nyugodni ez a bányászat.
Ha jól értelmezem, ASIC miner célhardverekkel BTC-t (SHA based miner) és LTC-t (SCRYPT based miner) lehet bányászni.
Valahogy a sok GPU-s szörnyek világában nem látok akkora potenciált, mint egy célhardverben, bár lehet én vagyok a szűk látókörűEgy S9 Antminer kintről kb. 1450 USD + ÁFA, tehát kb. fél millió HUF.
Az erősen optimista kalkulátor alapján nem lenne rossz beruházás.
Persze ehhez még kell venni hozzá tápot és be kell konfigolni. Az áramot még lehet, hogy ingyen is meg tudom oldani, de ha a lakossági 37 HUF/kWh-al számolok se szörnyű a dolog, kb. 1400W fogyasztással számolva.Valamit nagyon elmatekoztam és hiú ábrándokba kergetem magam?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egér probléma
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged