Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali fotós kérdések órája
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz Deapimp #1586 üzenetére
Én is pár napja szálltam be, mondjuk szerencsére nem invesztáltam bele semmit se... azért reménykedek benne hogy még megéri csinálnio.
A Bitcoin-t sajnos túl sokáig ignoráltam... pedig ha 2-3 évvel ezelőtt elkezdtem volna már a Lambóm színén kéne agyalnom.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
AAntii
őstag
válasz deadwing #1592 üzenetére
Én azért még nem kongatnám a vészharangokat. Persze jó lenne egy 50-60 dolláros árfolyam, de még a 30 mellett is megéri bányászni. Ha meg a hashrate ugrásszerű növekedése miatt a difficulty is kiugróan nőni fog, akkor utána úgyis sokan abbahagyják a szórakozást, csökken a hashrate és emiatt a difficulty és kezdődik minden elölről.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
addikt
válasz steadywarp #1593 üzenetére
Lefordítva a kérdésed: szerintünk megéri a pirosra feltenni mindent a ruletten? Szerintem nem tudjuk
-
addikt
válasz deadwing #1592 üzenetére
Ízi. Nézz rá a többi altra is, 2-3-szoros hozam az LTC-hez képest. Persze a fene tudja meddig tart, de amíg tart addig ne pánikolj, bányássz Coinwarz-on nézd meg a top10 alakulását, ne a legjobbat nézd, (vannak brutál pumpok), hanem hogy melyik 1-2 alt van benne stabilan, azokkal érdemes foglalkozni. És persze folyamatosan résen kell lenni, nem kis munka sajna.
-
steadywarp
tag
sziasztok szeréntetek éredemes bele invesztálni egy 5 slotos pcie alap lapba meg 5 darab 5770-be? nekem ilyen van most a gépembe és 230 kh/s tud talán hamarabb meg térülne mint a nagyon drága vgak nem?
itt nem érsz el!!!!! írj emailt steadywarp@gmail.com azt azonnal meg kapom :)
-
Dexar007
veterán
Mindenki szalljon ki a ffff...ba MOST
Give me your cum,bull!
-
Deapimp
csendes tag
Nagyon esik lefelé az ára sajnos
-
dmon
aktív tag
Azért ez is elég beszédes : [link]
"Due to the insane jump in traffic, we've had to move to newer hardware."
Annyian szálltak be az elmúlt 1-2 hétben és rohanták meg a fórumokat infókért hogy pl. az ltc fórum nem bírta a terhelést.
-
veterán
válasz Nakivagyok #1579 üzenetére
-l 18 al probald ki esetleg #1580 Annyira azert nem
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Dexar007
veterán
Szárnyal...a nehezsegi szintl
Give me your cum,bull!
-
Lajtorja
aktív tag
válasz Nakivagyok #1574 üzenetére
Esetleg 12.8 beta catalysttel nezd egy driver fusionos pucolás után. Volt egy 6950-em ami csak azzal volt hajlandó működni.
--- ---
-
veterán
-
deadwing
addikt
válasz Nakivagyok #1574 üzenetére
Paraméterezés...
Milyen kártyád van? Ez cgminer kimenet?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Nakivagyok
tag
válasz deadwing #1563 üzenetére
Szia,
[2013-12-02 00:37:51] Summary of runtime statistics:
[2013-12-02 00:37:51] Started at [2013-12-01 17:03:28]
[2013-12-02 00:37:51] Pool: http://127.0.0.1:9999
[2013-12-02 00:37:51] Runtime: 7 hrs : 34 mins : 22 secs
[2013-12-02 00:37:51] Average hashrate: 432.6 Kilohash/s
[2013-12-02 00:37:51] Solved blocks: 0
[2013-12-02 00:37:51] Best share difficulty: 6.97K
[2013-12-02 00:37:51] Share submissions: 0
[2013-12-02 00:37:51] Accepted shares: 0
[2013-12-02 00:37:51] Rejected shares: 0
[2013-12-02 00:37:51] Accepted difficulty shares: 0
[2013-12-02 00:37:51] Rejected difficulty shares: 0
[2013-12-02 00:37:51] Hardware errors: 176671
[2013-12-02 00:37:51] Utility (accepted shares / min): 0.00/min
[2013-12-02 00:37:51] Work Utility (diff1 shares solved / min): 6.04/min
[2013-12-02 00:37:51] Stale submissions discarded due to new blocks: 0
[2013-12-02 00:37:51] Unable to get work from server occasions: 0
[2013-12-02 00:37:51] Work items generated locally: 0
[2013-12-02 00:37:51] Submitting work remotely delay occasions: 0
[2013-12-02 00:37:51] New blocks detected on network: 398
[2013-12-02 00:37:51] Summary of per device statistics:
[2013-12-02 00:37:51] GPU0 | (5s):432.5K (avg):432.6Kh/s | A:0 R:0 HW:176671 WU:6.0/mHardware errors: 176671
Miért csinálja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
(ADAMKA)
csendes tag
-
(ADAMKA)
csendes tag
A .bat fájl eddig is a cgminer mellett volt ugyanabban a mappában.
Hiába csináltam parancsikont hozzá,ugyanaz a probléma.
Felvillan és semmi nem történik,feladatkezelő sem mutatja.
GUIminer hibátlanul megy.
Csak ugye ahhoz nem tudom van-e
olyan lehetőség,hogy egy hd 5850-el hajtanám,
és ugye nem 100%-on kellene,hogy kicsi kraft maradjon,
míg netezgetek....
Ezért próbálkozom annyira cgminerrel.
Azért köszi,de hátha valakinek még volt ilyen problémája,
és csak tudja a megoldást rá. -
(ADAMKA)
csendes tag
válasz deadwing #1567 üzenetére
Igen,akár valaki neki is állhat helyettem...XD.
a .bat fájl tartalma:color 02
C:\Users\ADAMKA\Desktop\ltcminers\cgminer.exe --scrypt -o http//ltc.give-me-coins.com:80 -u users.workers -p password --scrypt --worksize 256 --g 1 --gpu-engine 750 --gpu-memclock 1000 --thread-concurrency 6144 -i 18[ Szerkesztve ]
-
(ADAMKA)
csendes tag
Valaki használ cgminert?
Eddig GUIminert próbáltam,de ha jól informált vagyok,
akkor láttam,hogy cgminer -ben be lehet állítani azt,
mondjuk,hogy ne 100% -ra terhelje a vga-t hanem mondjuk csak 80 ra.
Ezt azért szeretném beállítani,mert ha maxon futtatom akkor semmit
nem tudok a géppel csinálni,olyan szinten fagy a kép.
Tehát a problémám most az,hogy bekonfigoltam nagyjából az értékeket,
de hiába indítom el ezzel a bat fájl-al,csak elővillan az ablaka,és semmi nem történik.
Vajon mit ronthattam el?
segítséget köszi -
veterán
Hmm sikerult egesz jol belonom estere, reggelre csak nem fustol el
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
deadwing
addikt
válasz Nakivagyok #1550 üzenetére
Nem csak a HW errorokat gyártja a kártyád? Ha nincs megfelelően paraméterezve, akkor ez lehet a bibi. Cgminerben nézd meg a HW értéket, nullán kell lennie!
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Lajtorja
aktív tag
Köszi, megtaláltam benne a nagyját, de valamiért hibát dob. (Valószínűleg én rontom el ) Majd még próbálkozom vele, addig meg guiminer+afterburner.
3*6970 ~488 khash/s darabja, intensity 18, engine 910, 73-86 fok pozíció függvényében
poénból megy egy 7660D meg egy 6670 is, intensity 13 mellet 30-35 khash/s 75 fok[ Szerkesztve ]
--- ---
-
veterán
Milyen walletet használtok ltc-hez?
(#1560) Chal
Hmm, az előbb nekem azt írta, hogy nem elérhető, de most jó, köszi[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
szijartg
őstag
Van egy webszerver, ha rakok bele 2x 7970-es kártyát akkor az 2x ~600kH/s-el fog pörögni, ugye?
Sry csak tegnap kezdtem a bányászatot, de rájöttem, hogy az itthoni gépem nem akarom ennek beáldozni. Meg legalább nem itthon pörögne a gép.
[ Szerkesztve ]
-
xuser
tag
szerintetek mit érdemesebb most tolni FTC vagy LTC? egy 7850 kártyával a 350KH jó érték úgy hogy a gép még mellette jól használható pl böngészésre stb, bár a firefox de csak az generál képi hibákat...
-
Lajtorja
aktív tag
Cgminer .bat fileból hogyan lehet paraméterzni a következőket:
melyik device
min/max gpu clock
auto fan+target temp?Esetleg valaki megdobhatna egy linkkel, ahol van egy teljes .bat-ra vonatkozó kapcsoló. Vagy fáradt vagyok, vagy google utál engem... de nem nagyon találom a választ.
--- ---
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok,
Kipróbáltam a bányászatot és van egy kis gondom... Előszőr a WeMineLTC-vel próbálkoztam, utána a give-me-coins-al, mindkettőnél ugyanaz a helyzet.
Mégpedig az, hogy cgminer szerint 430 Kh/s az átlagsebességem, ami egyébként várható is volt a kártyától, de az említett poolok szerint ez a sebesség majdnem nulla. Pl. az utóbbi 10 órában a cgminerben mért 429 Kh/s átlag helyett a give-me-coins-on ez az érték 9.89 KH/s, valamint "LTCBalance: 0.001001".
Itt látható a pool szerinti hash ratem grafikonja:
LINKMit csinálhatok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz (ADAMKA) #1546 üzenetére
Mielőtt nagyon belelendülnél hogy veszik itt az emberek tízesével a kártyákat, mert olyan óriási biznisz ez: a legtöbben már jó régóta foglalkoznak vele, valószínűleg BTC mininggal indultak sokan, és nem mostanában, ott pedig mér rég nem életképes a GPU bányászat. Az LTC árfolyama egy kicsit megugrott az elmúlt hetekben, így sokan porolják le a régi GPU-kat, és állítják újra hadrendbe. Persze a kitartók és a "tudok ingyen áramot" junkiek nyomták folyamatosan eddig is, és nekik lett igazuk
A lényeg: a PILLANATNYI árfolyam alapján valóban megéri vasat venni, de lehet hogy holnap negatívban leszel az egésszel, szóval ne gondold hogy ez az évszázad üzlete, illetve olyan pénzt ne tegyél bele aminek az elvesztése egy kicsit is fájna.
[ Szerkesztve ]
-
spy14
tag
Sziasztok!
Melyik poolt ajánlanátok bányászásra? Esetleg 270x-hez van beállításotok?
-
(ADAMKA)
csendes tag
Még igen kezdőcske vagyok a témában,ezért szükségem lenne némi tanácsra,biztatásra.
Előreláthatólag nagyjából mennyire fogja megérni,(visszahozhatja-e az árát a belefektetett pénz,áram)ha egy komolyabb GPU-s hash-elésnek áll neki az ember?
Gondolok itt most olyanra mint olvastam valaki 3 db 7970-el bányászgat,
az már ugye nem kevés magyar forint....
Egyelőre egy kis tapasztalat,beállításaim:
Hd 5850 (750Mhz/1000Mhz) 315Kh/s
Egy napi folyamatos bányászással így azt írja,hogy 0,2 LTC-t szerezhetek meg....
Előre is köszi aki szán rám egy kis időt,inkább privátban ha lehet. -
Sotho
őstag
válasz deadwing #1528 üzenetére
Threadc.: 5xxx-nél shader egységek x 5 a jó.
5870-hez szerintem a legjobb a 2.11.3 vagy 2.11.4 és
--thread-concurrency 8000 --intensity 18 --worksize 256 -g 1 ennyi az össz paraméter nem bonyolítom.
Venti, órajel, fesz msi afterburnerből megy és azt gpuz vel csekkolom vissza.
901/1200@1.100V : 418,9 Kh/s Asus EAH5870 -
deadwing
addikt
Sajnos a benti gépen még 32 bites xp van... AMD meg szépen megszüntette a régebbi driverek letöltési lehetőségét. Tud valaki segíteni honnan tudok varázsolni régebbi katát meg opencl-t?
Szerk: elnézést, google a barátom
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Gondolom van egy forint kereted, meg van egy elképzelésed hogy a GPU-n kívüli dolgok mennyit fogyaszthatnak maximum. Ezeket próbáld közelíteni. A több kártyás rendszerekhez természetesen több hosszú pci-e slot szükséges. És azért nem írok direkt 16x-est, mert 1x-es is tökéletesen megfelel, a lényeg hogy belemenjen fizikailag a kártya. Persze 1x-es hosszú slot nincs, olyan viszont van amin van 1db 16x, és +2-3db 8x, ezek olcsóbbak, a sok 16x-esre ne költs, nincs értelme.
2-nél több kártyás configoknál a hűtéssel lehet gond, mert a középső kártya nagyon tud melegedni, ha nem akarsz ezzel szívni (riser kábeles kiemelés és hasonlók), akkor lehet jobb megoldás több gépet használni 2db kártyával.Hogy konkrétumot is mondjak, nálam ilyen van 1 éve, működik jól: ASRock 970 EXTREME4. Megy benne 3db kártya (kiemeléssel), de szerintem feleslegesen drága, vélhetően olcsóbbat is lehet találni, ami szintén alkalmas lenne erre. Táp: ezt inkább a GPU(k) határozzák meg, nálam 3db 7970 megy jól 1db 840W-os single rail tápról, + ugyanez viszi a fenti alaplapot és a sempron 140-et. HDD nincs (hálózatról bootol), de azt is elbírná.
Ja és crossfiret felejtsd el, az játékra való, itt nem kell összekötni a kártyákat, csak rontja a hashratet (ha megy egyáltalán).
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
Amit még kifelejtettünk a képletből az egy megfelelő méretű lakás vagy ház, ahol el lehet tenni a gépet egy olyan helyre, ahol nem zavar senkit a hangja, ha pedig nyitott elrendezésben gondolkodsz nem folyik bele a tyúkhúsleves vagy mászik bele a cica.
-
Dexar007
veterán
-
AAntii
őstag
Tápot úgy nehéz ajánlani, hogy azt sem tudjuk hány- és milyen videokártya lesz a gépben. Ha több kártyát szeretnél betenni, akkor a 775-ös vagy am3-as lapokkal jársz a legjobban, azokból van olcsó többkártyás rendszerekhez ideális. Bele egy alacsony fogyasztású, nem melegedős, olcsó proci és mellé ez alapján válassz olyan kártyát, ami keveset fogyaszt, de magas hashértékkel bír. Ha crossfiret építesz, akkor a fogyasztásra külön is figyelj oda, mivel a kártyák közelsége miatt a hűtés problémás lehet, vagy kell risert is venned, így távolabbra kerülnek egymástól a kártyák. Régebbi kártyákat azért nem vennék, mert ha végképp nem fogja megérni már egyik coint sem bányászni, akkor tele lesz a piac 5850-5870-5970-es kártyákkal és utána nem lesz gyerekjáték a hardverek árát visszaszerezni.
Tápot a teljes rendszer peak fogyasztási értéke alapján választanék, az a biztos.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Teljesen mindegy, ami a legkevesebbet fogyasztja. Scrypt kapcsán elhangzott párszor, hogy a rendszermemória mennyisége is fontos, de szerintem itt sincs olyan ökölszabály hogy minimum 4GB kell meg hasonlók. Én linux alatt bányászok, ott elég jól lehet monitorozni az erőforráshasználatot. A cgminer 840Mbyte memóriát eszik (2-3 napja indítottam újra, és azóta nem változik, szóval memleak sincs), + a rendszer valamennyit, összességében megáll 1Gbyte-ban az egész. Proci meg statikusan 10-20% között mozog, persze azt is csak a Cgminer használja, de vélhetően nem normális, ujabb verzió vagy más miner talán 1-2% -al is meglenne.
(Egyébként AMD Sempron 140 (ennél olcsóbb és kisebb fogyasztásút nem találtam anno), és 2Gb ram + 2db 7970).[ Szerkesztve ]
-
charg
tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy milyen hardverrel érdemes kezdeni? (alaplap, proc, memória, táp, stb.)
Csak a videokártyákról találtam itt infót.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Így van, 1-2 nap átlagát kell nézegetni, ha az a hozam nagyjából fedi a független kalkulátor által írtat akkor nagy baj nincs. Persze a feet, lucky-t le kell vonni belőle, meg további pár %-ot az egyéb esetleges problémákra (újraindult a pool, discardok, stb..). Én ha nekikezdek bármilyen altot poolban miningolni, és azt látom, hogy 10-15% bukónál nincs több a nyers kalkulációhoz képest, akkor korrektnek könyvelem el a dolgot. Persze azért ennél jobbat várok, szóval ez csak a worst case, ami felett már hagyom őket a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
válasz Dexar007 #1518 üzenetére
Számomra is érdekes a helyzet, de mivel tök változó, hogy épp mekkora a hashrate-em (580-as átlag után ma már 700 körüli), így nem tudom kijelenteni, hogy lenyúlnak, illetve mivel sok-sok ezren bányásznak náluk, gondolom már botrány lett volna.
-
deadwing
addikt
5870-em is van a melóhelyi gépemben
De én még azzal is szívok 350-et megy stabilan, 400-nál kifekszik 10 perc alatt, hiába nem meleg. Ez a thread-concurrency mitől függ vajon? Eléggé eltérő értékeket látok embereknél. Nekem csak 7168-al indul el.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Sotho
őstag
Csak mellékesen megjegyzem jelen pillanatban a wdc bányászat kb 40%-al jövedelmezőbb mint az ltc.
wdc:0.02ltc,diff:19,07 duplája lett az ára meg a diff pont miután eladtam 200 darabot, ez az én formám.Overlocker
Regebben ez givemeltc volt, korrektnek tűntek de jobban figyelek én is aztán ha lopják a zsét akkor tipli.[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
Nem én voltam, én csak 3 napja ltc-zek De tényleg bosszantó... 7950-nél is ugyanez a GPU/VRAM órajel párosítgatás megy? Ezt csak pusztán kíváncsiságból kérdem...
(#1512) Sotho: hát ha ilyen egyszerű lenne. Itt vannak a kh/s eredmények 1500-as VRAM-al, első oszlop az órajel:
1100 380
1050 385
1000 388
950 396
900 445
850 471
840 496
830 578
820 574
810 568
800 544...
Lehet eladom a francba, amennyi ideget már megettem vele, elkezdtem gyűlölni a kártyát. Pedig egy Sapphire VaporX GHz E...
-
WiZARD
addikt
-
Dexar007
veterán
válasz Overlocker #1515 üzenetére
Wemineltc,de pontosan ez van nalam is.Elso par napban meg normalisan fizettek,most mar olyan mintha naponta 0.1-0.2 ket lecsippentenenek..
Give me your cum,bull!
-
addikt
válasz szijartg #1516 üzenetére
Hogy megoszlik a statisztikai kockázat. Van mondjuk X khs-ed, azzal mondjuk van teszem azt 50% esélyed hogy 1 hónap alatt találsz egy blokkot. Ez ugye azt is jelentheti hogy találsz 3-at, meg azt is, hogy 5 év alatt egyet se. Ha poolban bányászol, az összeadott kapacitás miatt sokkal erősebben konvergál a statisztikához az eredmény, így biztosabb a bevétel. Cserébe a pooloknál van fee, dos-olják őket, lerohadnak mikor alszol, az admin meglép a pénzeddel ha rosszat választasz, stb..
Számold ki, hogy a rendelkezésre álló hashrate-eddel mi éri meg jobban neked. Ha nagyon nagy teljesítményed van (90%++ blokk találati esély mondjuk 30 napra) akkor tolhatod szólóban. Persze MINDENT mérlegelni kell, azt is pl, hogy lehet hogy csak 1 hétig ilyen az árfolyam, és hiába találsz 2 blokkot 3 hét múlva, ha közben leesik 5 dollárra egy coin értéke. Persze az is lehet hogy felmegy, ez egy ilyen játék
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
Érdemes poolba(wemineltc.com) bányászni vagy mehet solo-ban is?
Mi az előnye és hátránya? -
Overlocker
veterán
Ki melyik poolnál van?
Nekem úgy tűnik hogy a calculator által számolt kitermélési értékektől jóval kevesebbet kapok, pedig 0% a fee..
-
Font
csendes tag
Kinek mi a tapasztalata/véleménye, melyik a legjobb kártya ár/teljesítmény/fogyasztás paramétereket együttesen figyelembe véve? Eddig a legtöbben a 7950-est ajánlják. Ellenvélemény esetleg? Tud valaki, olyan helyet boltot, ami olcsóbb az árukereső boltok, de megbízható?
-
addikt
válasz deadwing #1510 üzenetére
Anno talán beszéltük itt is ezt a problémakört veled is (meg még sokan másokkal) én is átrágtam akkor magam a fél bitcointalkon, meg az ltc-s fórumokon is, valamiért érzékeny a nyavajás a frekipárokra, próbálgatni kell. Ráadásul ott van még az intensity meg pár változó, én valami 2 hétig szenvedtem vele mire értelmes hőfok mellett kijött a 650-700khs. Az okát azóta se tudom, már nincs is idegem olvasgatni róla, eltettem jól a configot, ezzel megy, aszt jóvan Ja és gyártótól is függ, pl volt nálam MSI is, az kevésbé volt háklis, és ugyanazokkal a beállításokkal a Gigabyte ment 450-el, az MSI meg 720-al, érthetetlen (7970 mindegyik, vmem is ugyanakkora).
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
-
Overlocker
veterán
LTC-t vennék!
-
WiZARD
addikt
csak infoként írom, ha valaki ilyesmit keresne:
picit húzott (1075 mhz gpu, 1450 mhz mem) R9 270 "-I 18 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 15232" paraméterekkel 440-450 Kh/s-t tud...
3.7.2 cgminer, és 13.10 catalystSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
mengyan
csendes tag
Sziasztok! Teljesen új vagyok a BTC/LTC témakörben. Az lenne a kérdésem, hogy ha nincs megfelelő ATI videókártyám, akkor tudok-e LTC-t bányászni. Mivel a gépet soha nem használom játékra, így nincs benne értékelhető teljesítményű videokari, viszont a processzor teljesítményéből szivesen áldoznék rá, még ha lassabb is lesz a bányászat.
-
addikt
válasz deadwing #1502 üzenetére
Ohh, bocs, valóban, cmd line paraméterezve hirtelen nem láttam át, és benéztem
Config file-t használva nálam ez vált be a legjobban a GB 7970-nek (a vmem/gpu freki párosoknál néha még 5mhz-s lépcső is számít és múlik rajta 100khs is akár, pl asszem 1210-es vmem ugyanez már jóval rosszabb, illetve 1200-al is):
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://pool:port",
"user" : "user",
"pass" : "pass"
}
],
"scrypt" : true,
"intensity" : "13",
"gpu-engine" : "950",
"gpu-memclock" : "1205",
"gpu-fan" : "0-99",
"gpu-powertune" : "0",
"temp-cutoff" : "78",
"temp-overheat" : "80",
"temp-target" : "75",
"auto-fan" : true,
"auto-gpu" : true,
"failover-only" : true,
"gpu-threads" : "2",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "8192",
"log" : "5"
}[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz deadwing #1500 üzenetére
Aham, én gigabyte-al szívtam sokat, de ettől függetlenül a 700/1000mhz kevesének tűnik nekem. Nálam jelenleg a legjobb kombináció a 950/1205 (kb 700khs), de persze figyelni kell a vmem melegedésére. Ha éppen nem túl jól szellőző helyen van, akkor 950/1000-el hajtom (630khs).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bitcoin topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest