Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kb 2014 óta vagyok el én is Win nélkül, olyan, mint anno a WU2 sampon, az állítólag mindenre is jó volt, de túlhaladott rajta az idő vasfoga.
Amúgy ha jelen problémám nem is oldódott meg, a két feliratrészt össze tudtam fűzni a Gaupol segítségével. Magyar nyelvű és benne van tárolóban is(1.7-1 focal). Eszközök/Fájl hozzáfűzése és már össze is van rakva a két feliratrész.
# feliratok szerkesztése, srt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest