Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Keresek valami megoldást arra, amit Windows alatt az Autohotkey + Interception driver: két billentyűzetem van, és az egyiket szeretném kizárólag hotkey-ekre egyszerűsítésére használni. Buta példa: a "makró billentyűzeten" a "G" gomb lenyomása eredményezzen Ctrl + G-t (nem funkciót akarok hozzárendelni, hanem konkrét gombok lenyomását). Hasznos lenne, ha meg tudnám oldani a Ctrl+Shift+akármi kombót.
Láttam ilyen Autokey és hasonló cuccokat, de azokban nem sikerült felfedeznem a device ID használatának legkisebb jelét sem. Meg ezeket már évek óta nem fejlesztik, '12 körül leállt mind...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest