-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
fradi81 #1675 üzenetére
Szia!
Gépem adatai:
Alaplap: Gigabyte GA-Z68AP
Proci : Intel Core i5 3570K
RAM : 2x4GB DDR3 1866 Corsair
VGA : Gigabyte GTX650 Ti
SSD : 120 GB OCZ Vertex3Cinnamont, hogy tudom újra rakni? Nem jutok el terminálig, bejelentkezésig jutok, beírom a jelszavam és fekete képernyő egérmutatóval.
Tippem szerint x-server frissítés feküdte meg a gyomrát.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Csak most találtam rá a topicra. Már írtam linux topicba, de látom ez célzottan Mint topic, felteszem itt is a kérdésem, hátha tud valaki segíteni.
Elsősorban szeretném újra működésre bírni a rendszeremet, live módban mentettem mindent, ha nem sikerül életre kelteni, akkor lenne opció az újra telepítés.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest