- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Na még csak most sikerült vissza jönni ide és látom, hogy a 18 "határ" már próbálgatjátok
Ha otthon vagyok akkor pendriveról én is kipróbálom, mondjuk ha nem sok a változás, akkor nem igazán éri meg a váltást egyenlőre annak aki 17.3 -al nyomja (nálam meg gnome után kitudja milyen élményt fog nyújtani) ...-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
Tapasztalatok kérek, ha valaki felrakta a 18 határ. Már le lehet tölteni ! Csak majd szombaton megyek haza, akkor tudom kipróbálni.
-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
Nagyon egyszerű a megoldás. Ne használj Mintet.
Mióta azt használsz, több gondod van mint egy sima ubuntun. Nekem a cinnamon hülyült meg állandóan.
Így lett Gnome (ami nekem jobban be is jön) vagy próbálj ki egy ubuntu + cinnamon. Hogy is hívják a fórumtársat aki csinált belőle egyet..... Hmm
.
Meg is van : Lathronos[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
En hanyagolom a KDE vonalat. Nem az én világom. Tegnap felbuzdulva telepítettem Kubuntu, manjaro, fedora, de szép meg minden, de...... Kinek a pap kinek a papné.
Fedoraról is mentem vissza Debian - ra a jó kis gnome együtt.
Nem bánnám, ha már egy tényleg ütős felület jönne. Valami KDE gnome korcs.-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
válasz ubyegon2 #1170 üzenetére
Ha a Mint 16-ot nézem, akkor ezek meg fognak szűnni. Vagy ott nem igazán találkoztam 5 -ös frissitéssel. Én nekem a kernel is 5-ös volt, de az szerintem már nem fog többet. Én szoktam engedni neki hagy frissüljön aminek frissülni kell
Ja ha már itt tartunk. Aki Mint17-et használ és fent van neki a Shutter az megnézné nekem. hogy nála is elhasal ha a szerkesztésre megy? A képernyőképet megcsinálja, de a szerkesztésnél kilép.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz ubyegon2 #1168 üzenetére
Hát azt én nem láttam, hogy kijött volna az LTS. De az tuti, hogy a folyamatos frissitéssel ugyan az lesz mint amikor ki fog jönni a hivatalos LTS. Az LMDE-t se kell újra felrakni, ha kijön egy nagyobb update csomag, ha te addig mindig frissen tartottad a rendszert. De ha kijön, akkor nem sokáig tart újra rakni. De én nem szeretném.
-
gery2123
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy Mint 16 alatt, Nemo file manager nincs e valami olyan extra mint a Nautilus - nal, hogy dokumentum converter. Jobb klikk és képet PDF - be,...
Illetve van er megoldás az USB való másoláskor néha jelentkező belassulasra?
Előre is köszönöm.-- PSN_ID: GerY2123
-
-
gery2123
őstag
válasz afgk2012 #511 üzenetére
Hát gondolom ha letorlod, és synaptic - bol, vagy letoltve a Firefox honlapjáról ujrarakod akkor változik, nem? Vagy a Mint ennyire belenyul? Nekem a firefoxal sincs problémám, de annyit nem használtam hogy ebben érdemben is állást foglaljak. Ja és ha a cinnamon - t frissited 1.6 rá, akkor már van olyan gyors mint a Mate!Legalább is nekem az 1.44 GHz procin, 849mb rammal xpress 200 as videokártyaval jobban megy mint egy xp...
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz afgk2012 #508 üzenetére
Én chrome - ot használok, tehát a Firefoxra nem tudok mit mondani. Applet telepitese: kicsomagol, és a syste/usr/share /cinnamon /applets be berakva kész is a telepítés! Az igaz hogy lassabban nyitja meg a böngészőt, és néhány dolgot mint a Mate Pl, de én ezt betudom a régi laptopom hibajanak, mert a PC - n száguldott! Én a pearlinux - ot fogom kipróbálni, ha lesz kedvem ujrarakni a rendszert, de most nagyon jól megvagyok a Mint13 al, és hát azért jó a Linux mert ha nem tetszik az egyik akkor ott a másik disztribúció!de mindig visszaterek a Mint-hez!
-
gery2123
őstag
válasz afgk2012 #501 üzenetére
nekem a Mate1.4 es verzióval csak egy bajom van! Nem állítja a fényerőt a laptopon,és ezért raktam vissza a cinnamon verziót! (mondjuk nekem ez jött be a legjobban eddig)
Kérdezz rá az Ubuntus topikban,ott hátha tudnak segíteni a billentyűs kapcsolóban!
ezen azért elég sok minden látszik, illetve van jó pár hardwer monitor applets is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest