-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
afgk2012 #508 üzenetére
Én chrome - ot használok, tehát a Firefoxra nem tudok mit mondani. Applet telepitese: kicsomagol, és a syste/usr/share /cinnamon /applets be berakva kész is a telepítés! Az igaz hogy lassabban nyitja meg a böngészőt, és néhány dolgot mint a Mate Pl, de én ezt betudom a régi laptopom hibajanak, mert a PC - n száguldott! Én a pearlinux - ot fogom kipróbálni, ha lesz kedvem ujrarakni a rendszert, de most nagyon jól megvagyok a Mint13 al, és hát azért jó a Linux mert ha nem tetszik az egyik akkor ott a másik disztribúció!de mindig visszaterek a Mint-hez!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest