- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RBJ
addikt
válasz
Braddock #383 üzenetére
ezel nincs gond csak azzal, hogy nem jelenik meg semmi. látszik, hogy vibrál a panelon az updte icon helye mikor aktiválnám de nem jön fel semmi. megfelelő mappában és megfeleő helyen van ,s sőt a kisalkalmazások hozzáadásánál is meg van az icon de hiába jelölöl meg a panelon nuku.
-
jopont
senior tag
válasz
Braddock #236 üzenetére
Win7 mellé nem tudom feltenni. Két választást ajánl fel, 1 hogy formáz és elveszlik minden adat, 2 egyéb. Ott felhozza a partíciókat, de nem jöttem rá, hogy tudnám átméretezni. Most megpróbáltam win7 alol virtual pc-vel, de hibát ír ki telepítésnél. Már pedig végre rájöttem, hogy kell netet csinálni telepítés előtt. Na majd van egy 20-as wincsim valahol, előszedem, és arra majd jól felrakom azértis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Formula-1
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged