Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
A 13-as MATE-ét használom most is. Semmi gondom nincsen vele. Ha 14-essel lenne, akkor inkább ki sem próbálom. Akkor aztán még ehhez jön a CINNAMON. Abban állítólag meg megy az, ami a MATE-ében nem megy, vagy hibázik, de persze benne meg más dolgok nem mennek. Szóval nem ártana egy tisztább képet kapni. De ha ehhez a tisztább képhez, csak úgy juthatok hozzá, hogy ezer órákat kell elcsesznem a saját időmből, akkor nagy ívben le***rom az egészet. Én csak egy közönséges mezei felhasználó vagyok. Miért kellene nekem kötelezően részt venni a fejlesztés-tesztelés folyamatában? Inkább megkérnék olyanokat akik ezt csinálják (ha egyáltalán betéved ide olyan), hogy legyenek szívesek és homályosítsanak mér fel engem a fontos tudnivalók dolgában.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon