- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Ma gondjaim vannak az SFTP-vel. Kapcsolódok egy géphez, eddig 600 kB körül volt a forgalm, ma csak 300 körül. Volt restart, de semmi eredmény. Ha ssh-val kapcsolódok hozzá, akkor 1,2 MB, de megszakad a kapcsolat.
-Mitől lassulhat be az SFTP?
-Miért szakad meg az ssh, olyannyira, hogy nem tudok kilépni, csak kilőni a consol ablakot. -
tusi_
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #683 üzenetére
Van asztalim is, azon nincs ilyen probléma. Annyi a különbség, hogy azon 64-bites van a "sok" ram miatt. -
tusi_
addikt
"Elég keszekusza lett a hsz-ed. " ha kihúzom a tápot a gépből, akkor szétesik a kép......" miért milyen reakciót vársz tőle? "
Mondjuk egy laptopnál elvárható, hogy gond nélkül menjen tovább, de azt tényleg nem mondtam, hogy laptop. (Gondoltam egyértelmű
)
Nekem a tápos dolog megvolt Ubuntunál is, az ikonos csak ennél a Mintnél. Régebben másik Mintem volt, annál a startmenű tünt el rendszeresen.
-
tusi_
addikt
válasz
Ninja Chick. #680 üzenetére
Ubuntura a nevesitettek, a másik meg Debianra. Nekem Cinnamonos van fenn 201303, de néha megőrit. Betöltés után nincsenek asztali ikonok, minden 2. altatás után kifagy, ha kihúzom a tápot a gépből, akkor szétesik a kép......
-
tusi_
addikt
Hogy tudom megoldani azt, hogy szinte minden újra inditás után, nem jelennek meg az asztali ikonok. Ilyenkor ki-be jelentkezek és ok, de ezt szeretném elkerülni.
-
tusi_
addikt
Nem tudom ez melyik. Fent volt a 13-as maya, ott azt használtam és azzal nem is volt ilyen gondom, de azon meg a gns3 nem ment rendesen. Az érdekesség az, hogy ez van fenn kb fél éve és eddig nem volt ilyen bajom. Most SSD-re váltottam, de ezzel nem hinném hogy gond lenne.
Itt van egy srác aki ugyanezzel szopott. Hogy lehet vissza állitani a menüt?
-
tusi_
addikt
Debian Mint nél újabban állandóan eltűnik a startmenüm. Kiir egy hiba üzenetet, hogy, gnoami mint_menu hibát észlelt és kitörli a startmenüt. Hogy lehet vissza állitani?
-
tusi_
addikt
Hogy lehet szolgáltatásokat újraindítani mint maya-ban? Az /etc/init.d/xxx stop|start|restart nem műxik
-
tusi_
addikt
Maya-nál a debian mint hez képest eltünt a lemez kezelő és a taávoli asztal is. Ezeket hol lehet bekapcsolni, vagy mivel lehet pótolni?
-
tusi_
addikt
Nekem ez a Lisa nem jött be, nagyon Ubuntus lett Uniti felülettel. A 11.9-est tettem vissza, az nagyon bejövős. Benti gépem Ubuntus, de visszarakva a gnome felület, de akkor sem annyira átlátható számomra, mint a Debian-Mint.
Unetbootin programot felrakva nem kell cd/dvd-re karcolgatni a telepítőt, simán felrakja egy 2 Gb-s pendrivre és onnan kb negyed óra a telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest