- ASUS notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
& Cyrin
Ha vennem kell valamit, csak úgy, mint a mobilnál, strapa vagy fémházas eszköz lesz, ezt a Toshiba Satellitet csak úgy kaptam az öcsémtől meghajtó nélkül, egy darabig úgy használtam penről.
Amiket most lehet kapni 300 alatt, azok a notebookok talán ingyen ha kellenének.
Különben az a helyzet Linux alatti FB flash gamékkal, hogy akármit raktam fel inteles vga vonalon, semmi nem változott, de észrevettem, hogy raktam fel Chrome-ot nemrég, azzal meg tök simán mennek ezek a haszontalanságok. Érdekes, mert Firefox alá is felraktam a pepperflasht, valahogy mégsem jó, halál lassú a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ASUS notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest