-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
ubyegon2 #7698 üzenetére
Bevallom őszintén (így 40 évesen), hogy nem nagyon astam bele magam a témába de mindig is nagyon tetszett, a panacssorozás, már nagyon nem megy. Itthon csak nyugalmat akartam az asszonytól meg a szülők is fárasztottak, ezért meguntam, hogy néha amikor gép elé ülnek a frissítés miatt, megáll az élet. Felettem mindenkinek Mint-et természetesen, mindent törölve előtte és azóta nem nyagatt senki. Természetesen pár barát is látta ezeket a dolgokat, akik nagy "guruk" és megtetszett nekik, mondtam, hogy sokat nem tudok mondani a témában, próbálják ki. Na nekik lettek problémák, mert amikor már minden jól működne, akkor egy kis probléma esetén lusták kérdezni, ha meg kapnak választ, akkor nincs kedvük próbálkozni és törölnek.
Ilyenkor szoktam megkérdezni, hogy anno mennyit szívtak egy XP telepítés és driver vadászattal? Olyankor csak sűrű pislogás van de ezt már rájuk hagyom. Itthon már csak a gyereknek van Win10, ő meg azt ront el rajta, amit akar. Az ő generációja már csak sima működést akar, nem érdekli hogyan, csak működjön... nem fognak gépet összeállítani soha.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest