- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forrmell.enn
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz
King Unique #5895 üzenetére
En is. A 16.04-ek kozul az Ubuntu szinte osszes variansat teszteltem de nem komaljak a gepeim oket, allando hibauzenetek (a Kubuntuval nem sokaig szorakoztam, nem tetszik a felulete) jonnek, beallitom az idojaras-ertesitot - hibauzenet. A Xubuntu volt a legjobb es a legstabilabb (es qrvajol tesztreszabhato, jo ez az xfce) de a kepfrissites aszinkronban volt (remelem jol irtam le) videoknal meg bongeszesnel es csikozodott a kep. A Compton telepitese meg hazavagta az egesz rendszert. Lehet szereztem par osz hajszalat de nem adtam fel, a Mint 17.3 Cinnamon kovetkezett, allandoan ledobja a wi-fit. Halleluja volt a Mint Xfce, betonstabil, wi-fi mukodik, beepitett Compizal jon, szep es egyenletes a kep, csak a gyari temakat hajlando megjeleniteni.
Mint 18 Mate beta: hat beta letere az osszeshez kepest atomstabil, minden rendesen es ugy mukodik ahogy szeretnem, szoval errol majd frissitek a veglegesre.. -
Cyrin
addikt
válasz
azzal az atheros kártyával én is küzdöttem egy sort 16.04 alatt, vannak vele gondok:
[link] -
Syl
nagyúr
válasz
>Frissítéskezelő kicsit fura, pl. az 5-ös szintű frissítéséket is megjeleníti, holott nincsenek bejelölve.
A 17.3 is megjeleníti, ha be van kapcsolva a "Mindig jelezze a biztonsági frissítéseket" opció a Frissítéskezelőben.
Nem lehet hogy nálad is ez van? -
lev258
veterán
válasz
Az utolsó megjegyzés teljesen jogos, de egyben érthető is.
A Mint egyik célkitűzése elvileg egy felhasználóknak szánt egyszerű felület. Ők ezt csiszolgatják kiadásonként. Az újdonság legfeljebb az, hogy megjelenik egy új menüpont vagy pár új beállítás.
Valakinek ez így jó, másban meg inkább hiányérzetet kelt.
Egyébként lesz majd elég dolguk, amikor végre nekikezdenek Wayland alapra fejleszteni. De ezzel még várnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Parkside szerszám kibeszélő
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged