Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
nemurea
üzenetére
Engedi mountolni igy is csak read only modban, nehogy seruljon a faljrendszer.
"próbaképp érdemes olyat csinálni, hogy a Win-t rendesen leállítod, tehát nem restart" - tudomasom szerint mikor windows alatt a kikapcsolasra mesz akkor felhibernalasos allapot lesz viszont ha ujrainditod akkor nem, rendesen kikapcsol, tehat ilyenkor csont nelkul tudni kene csatolni. Ha cli kapcsolod ki akkor se hibernal:
shutdown -s -
válasz
nemurea
üzenetére
Ezt én is megpróbáltam, és valóban, w8 esetén hibernált a fájlrendszer, és ezt az üzenetet vissza is adta a Linux (mint13, 64bit), ezért nem tudja mount-olni.
Azt nem tudom, hol kell kikapcsolni azt a gyors elindítást, de nagyon nincs is kedvem/időm vacakolni vele; főleg amilyen sűrűn használatban van a w8... két hetente kislányom gyakorolja a paint használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon