- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, ez részben megoldódott. Sikerült rávennem az olvasásra, többször is, le is próbáltattam vele, minden patent, erre az utolsó lépésnél;
Na a rendszerfájloknál találtam olyat, hogy egy mappában képek vannak a lépéseiről. Ott van, hogy a mező beírásnál /media/KEY kell, hogy szerepeljen.
Bementem a könyvtárba, az üres volt... (másik gépen itt voltak a csatolható meghajtók). Nem lehet létrehozni/bemásolni fájlt vagy mappát, ezt közli.
Az asztalra hiába tettem ki a KEY elnevezésű mappát, az iménti képen van a végeredmény.
Mit kell kijelöljek, amit el is fogad?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest