-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
spammer #2874 üzenetére
Azért választottam ezt a megoldást, mert a GRUB sok, számomra felesleges bejegyzést tartalmazó menüje zavar...bár úgy tudom kigyomlálható, ami nem kell. Illetve, utólagos WBL helyreállítást még nem csináltam és elcseszni se akarom. Valamint nemrég beszámolt vki másik topikban, hogy dualbot esetén W10-re updrade-elte az egyik Windowst és azt meg elcseszte a GRUB-ot, meg legyalulta az Ubuntut...ha eleve a sajátja a default, akkor talán nem csinálná? És ilyen upgrade, új OS felrakása nálam is fennáll.
De majd még meggondolom. Ha lenne egy feles, üres notim, akkor arra felpakolnék többet könnyű szívvel, de ezen túl sok a fontos cucc és nem akarok semmit elbarmolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest