-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Nálam felhős tárhelynél kikötés volt, hogy win és linux is tudja kezelni egyazon könyvtárban lévő fájlokat. Erre a Dropbox alkalmas volt, de voltak vele gondok. Az asztali gépen MATE alatt legtöbbször nem jelent meg a systray ikon, olykor maga a processz sem futott. A laptopon KDE alatt ha felváltva használtam a linuxot és a win-t, akkor össze vissza frissítették a fájlokat - mondván módosultak -, holott valójában semmi változást nem eszközöltem.
Ami nekem bevált, az a Copy. Alapból 15GB, külön partíción van kijelölve egy mappa, abba ha belepiszkálok win alól akkor látja majd linux alól is a változást, meg vice versa. Nem duplikál - mint pl. a MEGA -, teszi a dolgát.
Levelezőnél Thunderbird ugyanez, a profile mappa egy ntfs partíción van, amit win és linux alól is elérek. Full jó. Bocs a win-ezésért, de ne izguljatok, 90%-ban Mint alól használom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest