- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toth_janika #1970 üzenetére
Egyébként a logikád alapján a Firefox ikonja mellett Böngésző feliratnak kéne lennie!
Az van?
Deluge ikonja mellett Torrentező felirat van?(#1967) lolka1980 Remélem azért az megvan, hogy nem a megnevezésen volt a hangsúly, hanem azon, hogy konkrétan melyik fájlkezelőt használja fórumtársunk! Nem lehetetlen úgy sem segíteni, ha nem mondjuk el a problémát csak úgy általánosságban.
-
válasz
toth_janika #1970 üzenetére
Nem akartalak megbántani, de ha már a (#1958)- ban így nyíltan megkérdeztem:
akkor logikus lett volna, hogy minimum utánanézel, hogy mér' írta ez a marha azt, hogy Nemo- t használsz- é!? Azt sem tudom elképzelni, hogy ne olvastad volna a MINT dokumentációját!
Különben valószinű, hogy úgy születtem, ahogy mondod, a bibi ott volt, hogy akkoriban még szinte csak a KFKI meg hasonló helyeken volt számítógép, PC meg sehol!
Ha nem sikerült megoldani, azt sajnálom, de azért próbálgasd még a pipákat, hátha.
Az effekteket is kapcsold ki, az is bekavarhat, mint említettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield V
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megjelenési dátumot kapott a Syberia Remastered
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest