Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mivel a Linux Mint az amit szeretnék kiírni pendrájvra, gondoltam, jó helyen vagyok.
A Rufus indításakor kérdezi, hogy melyik írásmódot választom az ISO (ajánlott) vagy DD módban, ezen tovább lépve írja, hogy a fájl a Syslinux 6.04/20240408 -t használja, az alkalmazás meg a 6.04/pre1 -t, mivel nem kompatibilisek egymással, ezért ezt meg azt még le kell töltenem.
A gépemen az egyik SSD-n Win 10 fut, a másikon van egy nem bootoló Linux, de már nem tudom melyik verzió, mert többet kipróbáltam és egyik sem működött, pedig a teszt szerint jó volt az SSD. A lényeg szeretném megformázni, de a Win nem látja, erre kell a penre kiírt Linux.trance89
A Ventoy fent lehet egy Linux tárolón, de én csak a weboldaláról tudom letölteni, ez az ismeretlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Amatőr csillagászat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux kezdőknek
- Assetto Corsa EVO
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Rufus indításakor kérdezi, hogy melyik írásmódot választom az ISO (ajánlott) vagy DD módban, ezen tovább lépve írja, hogy a fájl a Syslinux 6.04/20240408 -t használja, az alkalmazás meg a 6.04/pre1 -t, mivel nem kompatibilisek egymással, ezért ezt meg azt még le kell töltenem.
Rowon