- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Albert.Tamas #15064 üzenetére
Nem tudok rajonni Mint-en Ubuntun siman van
Ez így elég Látóasszony topikos kérdés lett!
De amúgy az általad linkelt oldal első megoldása Linux Mint Cinnamonon simán működik. CTRL+ egérgörgő, igaz én tapipadon próbáltam, de ugyanaz. Firefox a böngésző, ha megnyitom, még nem történik semmi a fenti kombinációra, a megnyitott lapon legalább egyet kattintani kell és utána már működik az oldalméretezés.
Ugyanez működik a fájlkezelőnél is, mivel kétablakos, itt már meg is érthetjük, miért kell először a változtatandó területbe kattintani. Itt nyilván csak azt azon ablakot nagyítja a kombó, amelyikbe kattintottam, másik marad amilyen volt. Ott is külön kell kattintani.
-
I02S3F
addikt
válasz
Albert.Tamas #15064 üzenetére
Accessibility ->Visual -> Desktop zoom -> Enable zoom
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest