Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Nem tudok rajonni Mint-en Ubuntun siman van
Ez így elég Látóasszony topikos kérdés lett!
De amúgy az általad linkelt oldal első megoldása Linux Mint Cinnamonon simán működik. CTRL+ egérgörgő, igaz én tapipadon próbáltam, de ugyanaz. Firefox a böngésző, ha megnyitom, még nem történik semmi a fenti kombinációra, a megnyitott lapon legalább egyet kattintani kell és utána már működik az oldalméretezés.Ugyanez működik a fájlkezelőnél is, mivel kétablakos, itt már meg is érthetjük, miért kell először a változtatandó területbe kattintani. Itt nyilván csak azt azon ablakot nagyítja a kombó, amelyikbe kattintottam, másik marad amilyen volt. Ott is külön kell kattintani.

-
I02S3F
addikt
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Accessibility ->Visual -> Desktop zoom -> Enable zoom
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De amúgy az általad linkelt oldal első megoldása Linux Mint Cinnamonon simán működik. CTRL+ egérgörgő, igaz én tapipadon próbáltam, de ugyanaz. Firefox a böngésző, ha megnyitom, még nem történik semmi a fenti kombinációra, a megnyitott lapon legalább egyet kattintani kell és utána már működik az oldalméretezés.
Rowon