Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
orion1025
üzenetére
Szia!
Ugyan nem teljesen értem, hogy a hétköznapi felhasználás során milyen win-only programokhoz ragaszkodsz és miért, mindenesetre amit itt példát hoztál valamelyik kommentben, a JetAudio-t, azt Mint 21.3-on Lutris-szal 5 kattintással telepítettem, és működik is. Terminál nem kell hozzá.

Szép dolog a wine, de önmagában elég nehézkes, és könnyű elcseszni. Jobb hozzá egy frontend, amivel kb. minden megoldható.
Én egyedül a Google Sketchup-ot használom, mint win-only app (meg nagy ritkán egy-egy régebbi játékot), azon kívül minden másra van alternatívám, az elmúlt kb. 6 évben egyszer sem hiányzott, hogy MS Office-t használjak.
-
Petya XT
senior tag
válasz
orion1025
üzenetére
Nekem az a dolog rendkívül iritáló, hogy majd mi megmondjuk mit használsz, meg mi megmondjuk, hogy mikor vegyél új gépet. Maga a rendszer is reklámok halmaza, millió felesleges funkció... Hát én meg azt gondoltam, hogy azé se, bármekkorát is szívok. Nem volt zökkenőmentes az átállás, sőt néha most is akadnak problémák. De fő rendszerként már nem tudok elképzelni Windows-t. Azt sem tudom már, hogy a 11 milyen. Amikor munka miatt kellett egy Windows, hónapokig szívtam vele, mire megtaláltam benne a dolgokat..... nemésnem, köszönöm. Most például ébresztettem egy 2. gen Intelt, Mint-tel. Azonnal ugrott. Én egyébként is zöld vagyok, amit lehet használtan veszem meg, semmit nem dobok ki. Ez az adjunk ki 300k egy irodai gépre, ez nem tudják letolni a torkomon soha. Nem szoktam szidni semmit, de erre én is azt mondom b@sszák meg.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Borderlands 4
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon