-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
zizidor #14330 üzenetére
SATA ssd- vannak bent. Automatikusan a Win 10 indul, de F9 után tudtam kiválasztani mi induljon, sokáig minden rendben volt, majd jöttek az indulási problémák, eleinte 1-2 próbálkozás elég volt, majd egyre nőtt és a vége, hogy már egyáltalán nem indul.
Az első telepítésnél nem particionáltam, a telepítőre bíztam mindent, Frissétért kértem. Nem emlékszem kérdezte-e a telepítő az UEFI vagy Legacy legyen-e, igen ezt Mint verziót még tavaly töltöttem le.
growler
Nem emlékeszem mi a helyzet a secure boottal, majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged