Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #12707 üzenetére

Félre ne érts, semmi baj a notepadqq-val, de szöveg szerkesztésére való, nem kódolás átkonvertálására, annak ellenére, hogy biztosan azt is meg lehet benne csinálni.

Anno konvertálnom kellett .srt-ket és azt találtam, hogy a notepad++ ezt tudja vagy ezt használtam Win7-en, fene tudja. Megnéztem mi a Linuxos alternatívája, felraktam és azóta mindenhol ezt használom. Jobb gomb, kontext menüből katt-katt és kész! Ez a világ egyszerűsége szerintem, nem az, hogy hetekig keresek valamit, ami minimalista, mint egy pálcika, lesz*rom. Nem keresgélek, próbálgatok egy adott részfeladatra hetekig valamit, hanem 3 perc alatt felrakom, ami jó nekem. Ezeket az igényeket szolgálja ki éppen a mai sw/hw környezet, mit b*szakodjak, ha mindkettő adott? :N Az az ideális és optimális, amit a user minden különösebb odafigyelés nélkül pitty-putty használni tud! Ha ez egy bloat halmaz, akkor is.

Ezekkel a mediaplayerekkel se sokat vacakolok, a box lassú, ami NAS-on van, azt Chromecast mobilról elintézi, de ha épp valami külső házas eszközre kerül a film/sorozat, akkor kell a .srt konvertálás sajna. Előző TV-m nem volt okos, simán lejátszotta az adott feliratot, ez meg nem. Akkor minek okos? Pedig direkt Sharpot vettem, mert az jó volt. Szóval ezek a világ nagy dolgai. ;]

Új hozzászólás Aktív témák