Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Félre ne érts, semmi baj a notepadqq-val, de szöveg szerkesztésére való, nem kódolás átkonvertálására, annak ellenére, hogy biztosan azt is meg lehet benne csinálni.
Anno konvertálnom kellett .srt-ket és azt találtam, hogy a notepad++ ezt tudja vagy ezt használtam Win7-en, fene tudja. Megnéztem mi a Linuxos alternatívája, felraktam és azóta mindenhol ezt használom. Jobb gomb, kontext menüből katt-katt és kész! Ez a világ egyszerűsége szerintem, nem az, hogy hetekig keresek valamit, ami minimalista, mint egy pálcika, lesz*rom. Nem keresgélek, próbálgatok egy adott részfeladatra hetekig valamit, hanem 3 perc alatt felrakom, ami jó nekem. Ezeket az igényeket szolgálja ki éppen a mai sw/hw környezet, mit b*szakodjak, ha mindkettő adott?
Az az ideális és optimális, amit a user minden különösebb odafigyelés nélkül pitty-putty használni tud! Ha ez egy bloat halmaz, akkor is.Ezekkel a mediaplayerekkel se sokat vacakolok, a box lassú, ami NAS-on van, azt Chromecast mobilról elintézi, de ha épp valami külső házas eszközre kerül a film/sorozat, akkor kell a .srt konvertálás sajna. Előző TV-m nem volt okos, simán lejátszotta az adott feliratot, ez meg nem. Akkor minek okos? Pedig direkt Sharpot vettem, mert az jó volt. Szóval ezek a világ nagy dolgai.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jövedelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- potyautas: Másik küldetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az az ideális és optimális, amit a user minden különösebb odafigyelés nélkül pitty-putty használni tud! Ha ez egy bloat halmaz, akkor is.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon