- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
válasz
scabiosa82 #10238 üzenetére
Szia, ugyan, nem a te hibád, én siettem, de ahogy olvastam, azóta a GIMP már megoldotta a problémát.
Majd belejössz. Ha értesz angolul és az időd engedi, javaslom, hogy külföldi fórumokat is olvasgass - nagyon sok típusproblémát önálló kereséssel is meg lehet oldani. Lesznek még buktatók, de annál több öröm.
Személy szerint én pl. szeretem az az érzést, amikor magamtól oldok meg komolyabb problémákat is, ami egyúttal egy kis önbizalmat is ad a jövőre nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest