-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Ismételten fennáll a hiba, Operation system not found hibaüzenet! És figyeltem előzőleg is most is a boot loadert direkt a pendrive-ra tettem kiválasztottam Data Traveler 16GB. Egy partíció volt az egész. Telepítéskor figyelmeztetett is a swap miatt , hogy hibás rendszer működését okozhatja a cserehely nélküli telepítés...
Valami nem kóser, próbáltam amúgy live alól is inditani a telepítőt meg egyből bootolás után a menüből... Nagy különbség amúgy nincs utóbbival gyorsabb mert ugye nem indul a live egyből telepít..
Mi lehet a probléma?
Nem szeretném az XP-t letolni míg nem győződöm meg 110%-osan , hogy haverok leszünk. Mármint a linux meg én
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest