-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Szia Bob!
Hát akkor szólok is! Vinyo ki, LiLivel megcsinaltam a telepitő pendriveot, egy másik 16GB-os pendrive üresen vár. Bedug bootol bejön a telepítő kiválasztom , hogy hova telepítsen és feltelepül. Kiirja inditsam ujra, megtörténik majd bootolna de nem kiirja , hogy nincs rendszer. Livot elinditom onnan latom , hogy feltelepult a 16GB-os pendrivere két particiot is csinált mégse jó...
Bátorkodtam megcsináni úgy is , hogy benne van a vinyo a gepbe (XP) ekkor még meg is kérdezi hova kivánom az inditorekordot elhelyezni hát természetesen a pendrivera. Tehát nem értem abszolut feltelepül mégse bootol be. Mi lehet a baj ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest