-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Szia Bob!
Hát akkor szólok is! Vinyo ki, LiLivel megcsinaltam a telepitő pendriveot, egy másik 16GB-os pendrive üresen vár. Bedug bootol bejön a telepítő kiválasztom , hogy hova telepítsen és feltelepül. Kiirja inditsam ujra, megtörténik majd bootolna de nem kiirja , hogy nincs rendszer. Livot elinditom onnan latom , hogy feltelepult a 16GB-os pendrivere két particiot is csinált mégse jó...
Bátorkodtam megcsináni úgy is , hogy benne van a vinyo a gepbe (XP) ekkor még meg is kérdezi hova kivánom az inditorekordot elhelyezni hát természetesen a pendrivera. Tehát nem értem abszolut feltelepül mégse bootol be. Mi lehet a baj ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest