Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Köszi, akkor viszont érdekelne, hogy melyiket tegyem fel, a Mate-et vagy az xfce-t? Én ezek és a Cinnamon között sem látok olyan hatalmas eltérést kinézetben, mégis más a cpu terhelése ezeknek? Mate-el pattogósabb lenne? Gondolom a Main edition kell nekem. Ezt a mesa-vdpau -t hogyan tudom feltenni? Videólejátszónak leginkább a Kodi-t preferálnám, de majd kipróbálom ezt az smplayert. Kodi valami vaapi gyorsítót használ azt hiszem. Bocsi a kérdésbombáért, linuxot rettentő régen használtam, de elegem volt a Win7 100%-os procihasználatától. Tegnap tettem fel a Mint-et.
Egyébként amire használom a gépet az kb csak a Torrent lesz, a videólejátszás 90%-ban Openelec alól fog menni, ami egy pendrive-on van, de azért jó lenne ha itt is működne. A másik pedig majd a particionálást érinteni, egy videó alapján állítottam én be, de közben láttam, hogy a Swap-ot nem is használta a rendszer, akkor arra tuti nem kell 10gb

Így telepítettem, 30gb rendszer, 10gb swap, maradék 900gb home.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Feltettem a Linux Mint 17.2 Cinnamon felülettel. Viszont a videólejátszók akadnak és úgy az egészben, mintha lenne egy kis késés. Tudok valahogy feltenni rendes Amd radeon drivert? Egy Amd e350 -ról lenne szó, amiben egy radeon hd 6310 végzi a grafikus feladatokat. Próbáltam a gyári lejátszót, a vlc-t és a Kodit, egyik sem tökéletes, de a Kodi a legjöbb közülük. A hőfokot mondjuk a Kodi rosszul jelzi, mert 140 fokot ír (Celziuszban), de a terhelés az alap csak, meg egyébként sem lehet annyi

Milyen drivert érdemes feltenni és hogyan?
Driver managerben találtam olyat hogy fglrx és ugyanez updates néven, azt érdemes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon