Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Logitech Z906
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #9121 üzenetére
ÉS milyen témákat érdemes letölteni? Azokból a pici képekből sokmindent nem tudok leszűrni.
Kernel: 4.13.0-37-generic x86_64 (64 bit)
Desktop: Cinnamon 3.6.7 Distro: Linux Mint 18.3 Sylvia
GLX Version: 3.0 Mesa 17.2.8Nem tudom mit csinálok rosszul de a böngésző angol akar maradni minden áron.
A hang eléggé érces valami másik driver nincsen hozzá amivel szépen szól? Vagy másik lejátszót kell néznem az hátha... bár a youtube se szól valami jól.
HDD-t át lehet nevezni valahogy? Szeretném megkülönböztetni a két partíciót.Más hibát még nem vettem észre e rövid idő alatt.
Ja elcsesztem a bill kiosztást telepítésnél és y-z és í problémám volt. Most jó, de ugye a jelszót még felcserélt billentyűvel adtam meg. Tudok jelszót változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA® driverek topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Logitech Z906
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- foobar2000
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest