Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Manjaro, no ezt megvizsgáljuk, bár úgy rémlik, ez kezdőknek nem ideális. - - -
No, megnéztem kezdő szemmel, elég jól összeszedett a Wiki oldala. Kezdőknek van kitalálva- mondanám az első linkre kattintásig!
Onnantól egy kezdő csak pislog.
Pár hónapos otthoni felhasználóként a Debian oldalán is kezdek eligazodni, megtalálni dolgokat, amik érdekelnek. De ezen az alap szinten már több oldalon is el lehet igazodni, de komoly nehézségek árán.
A különböző dokumentációk, könyvek szintén azoknak mondanak valamit, akik már pár hónapot végigízzadtak az alapok elsajátításával. Én már biztosan tudom használni arra a célra, amire a Win- t használtam itthon, de nem csodálkozom azokon sem, akik feladják az első próbálkozás után.Itt a fórumon se olvastam arról, hogy abszolút kezdőknek milyen írások léteznek a megbarátkozáshoz. Gyaníthatóan nincsenek ilyen írások.
...közben az abszolút kezdő topicon...
kérdés:
"Mélyformázás kéne, dd-ről olvastam, de nem tudom hogyan kéne használni."
válasz:
Terminál: man ddEgy abszolút kezdőnek a dd manual?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest