-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Mtbsrác #5968 üzenetére
Igen, én linkeltem. Újra nekifutva már nekem is sikerült telepítenem Mint 17.3 Cinnamonra. Korábban a
sudo apt-get -f install
le akart szedni egy csomó mindent [link], de most lefutott "rendesen".Viszont a kiírt Win7 x64 ISO továbbra sem akart bebootolni... A program igazából csak NTFS-re formázza a pendrive-ot és rámásolja az ISO fájl tartalmát. Viszont a partíciót nem teszi aktívvá (boot flag). Márpedig, hogy egy Win7 Legacy módban bebootoljon, ahhoz általában ez is kéne. Ha GParted segítségével teszek rá boot flaget, utána már ok.
Szóval ez így elég gány megoldás és azért elvárná az ember egy ilyen programtól, hogy ezt automatikusan megcsinálja...
Egy Rufus az ilyet kapásból beállítja. Valamint ennyi erővel ugyanott vagyok, ha magam formázom NTFS-re + rámásolom a fájlokat + boot flag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged