Hirdetés
- Mini-ITX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
petersonal #559 üzenetére
Elképzelhető hogy csak olyat lehet csinálni mint amilyen a rendszered, most ugrott be egyszer én is jártam hasonló cipőben, 32 bitre is megakartam egy programot csinálni és mondták egy fórumon hogy nem fog menni. Szóval lehet egyszerűbb lesz akkor felrakni egy 32 bites rendszert, egyébként sincs semmi előnyöd a 64 bit-esből mert biztos vagyok benne hogy nem használsz olyan nagy számításigényű 3D tervező programokat amik igényelnék a 64bites processzort
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest