- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Túl vagyok egy komplett új windows és linux telepítésen
A telepítéskor alapból az ssd nevét adja hogy ide fog kerülni a rendszerindítás. Eddig hagytam itt.
Most választottam az sda1-et ahova a windowst telepítettem.
A telepítés után persze megint nem jött be a grub, ezért újra módosítottam a grub-ot ezen leírás szerint.
Felfigyeltem rá hogy a leírásban szerepelt GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0 sor előtt van egy kettőskereszt, ami ha jól tudom azt jelenti hogy azt a sort nem kell végrehajtani, azaz inaktív. Erre legfőképp azért figyeltem fel mert a terminálban a grub update után valami figyelmeztetésfélét olvastam erre vonatkozóan. Ekkor én is tettem egy kettőskeresztet a sor elé és úgy frissítettem a grub-ot. Az üzeneteket itt alább olvashatóak:Sajnos újra csak annyit értem el hogy megjelent ugyan a grub menü de a windows-t választva sötét képernyő majd jön vissza a menü
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest