Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz Lathronos #4941 üzenetére

Tévedsz! :N

Írjad csak a blogodat és rakd is fel ide az ilyen Mint remastereket, azért csinálod, hogy kipróbálja/használja, aki érdeklődik iránta! Hol máshol lenne ezeknek a helye, ha nem a Mint topikban? Könnyű úgy jól kritizálni, ha valaki még nem csinált egy jobb remastert Mint Cinnamonból ill. semmilyent sem csinált még.
    Egyébként a kritikákból építkezni kell!

Olyat úgysem fogsz csinálni, amiben minden összetevő mindenkinek tetszeni fog! Ha valamelyik program nekem nem tetszene, szánnék rá 2 percet és lecserélném. Synaptic vagy terminal csak van benne! :Y

Raynes ft is többnyire érdeklődött és olyan kifogásokat emelt, aminek Cinnamont használóknál nincs jelentősége, mert aki ezt használja, az nincs szűkében erőforrásoknak. Raynes LXDE-t használ, így nem is értem a kekeckedését, de azzal inkább csak palástolja a heveny kíváncsiságát. :D

Az, hogy Clementine vagy Deadbeef, erőforrás tekintetében jelentéktelen, nincs szignifikáns különbség a kettő között, kipróbáltam direkt mindkettőt. ugye nem lightos DE-ről beszélünk!

Az MTP meg imbolygó vagy tekergő ablakok, meg milyen tűzfal? Mégis milyen tűzfal lenne egy totál kezdőknek készült remasterben? Smoothwall vagy IPCop? Nekem logikus volt, hogy Gufw lesz benne.

[ Szerkesztve ]

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák